13χρονος έκανε coming out στη μαμά του με τον πιο έξυπνο τρόπο

Δηλώνοντας «trans» και «cringy». Η περήφανη μαμά του μοιράστηκε το μίνι αριστούργημα του γιου της στο Twitter.

Article featured image
Article featured image

Ένα 13χρονο τρανς αγόρι βρήκε έναν αρκετά έξυπνο, δημιουργικό και αρκετά συγκινητικό τρόπο για να κάνει το coming out του στη μαμά του, συγγραφέα Amanda Mancino-Williams. Η ίδια, μάλιστα, ένιωσε τόσο περήφανη για την ιδέα του παιδιού της, που αποκάλυψε τη δημιουργία του στο Twitter. «Πήρα ένα σημείωμα από το 13χρονο παιδί μου απόψε κάτω από την πόρτα μου».

Τα παιδιά της όποτε έχουν κάτι σημαντικό να της πουν, το κάνουν σε μορφή σημειώματος και της το αφήνουν κάτω από την πόρτα της. Αυτή τη φορά ο γιός της της άφησε κάτω από την πόρτα ένα μικρό βιβλίο που έγραψε μόνος του, στο οποίο της έγραφε το εξής:


«Αγαπητή μαμά,

Δημιούργησα ένα εξαιρετικά μικρό βιβλίο για να σου πω κάτι.

«Αυτή είναι μια κόρη (dot-er/)», έγραψε, με ένα σχέδιο (σε πουαντιγιστικό στυλ σχεδίου με κουκκίδες) ενός κοριτσιού.

«Αυτός είναι ένας γιος (sun)» , συνέχισε η ιστορία.

«Αρχικά αναμενόταν να είμαι καλλιτέχνης, που ειδικεύτηκε στον πουαντιγισμό, αλλά ανακάλυψα ότι το να είμαι μπάλα αερίου μου ταιριάζει καλύτερα».

Ο γιος της στη συνέχεια εξήγησε τις διαφορές μεταξύ μιας κουκκίδας (ή κόρης) και ενός γιου (ήλιου), αναφέροντας τον περιοδικό πίνακα στοιχείων για να δείξει ότι στην πραγματικότητα το παιδί της είναι ένας ήλιος και όχι μια κουκκίδα.

Τελειώνει, μάλιστα, το μίνι αυτό αριστούργημα γράφοντας «Ένα: είμαι τρανς αγόρι. Δυο: είμαι πολύ cringy».

EpuATl1WMAAisUS.jpg


Στην τελευταία σελίδα υπήρχε και ένα σχέδιο ενός ήλιου που ακτινοβολεί και χαμογελά. Μάλλον αυτή είναι ανακούφιση και φρέσκια αρχή ενός coming out σαν αυτό.

Η Mancino-Williams, ως υπερήφανη μαμά, χαρακτήρισε το μικρό βιβλίο του γιου της ως «φανταστικό δώρο» για κάθε άτομο εκεί έξω, ενώ μοιράστηκε μια βαθύτερη ανάγκη του παιδιού της: να εμπνεύσει και άλλα άτομα σαν αυτόν να είναι ο εαυτός τους.

Πηγή: Provocateur

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ