Η Simoni είναι μια μοντέρνα υφάντρια που υφαίνει στον αργαλειό

H CITY παρουσιάζει συνοικιακά μαγαζιά της πόλης.

Article featured image
Article featured image

«Αυτό που συνήθως εντυπωσιάζει τους πελάτες μου είναι όταν τους εξηγώ πόσο χρόνο χρειάζομαι για να υφάνω ένα ύφασμα. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ύφανσης αλλά και κατά την προετοιμασία, κατά τη διάρκεια δηλαδή του περάσματος των κλωστών από τον αργαλειό πριν ξεκινήσω να υφαίνω. Παρόλο, όμως, που είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία, παράλληλα είναι πολύ ευχάριστη και δημιουργική».

Η χαρά της δημιουργίας είναι έκδηλη πάνω στα δημιουργήματα της Simoni, η οποία διατηρεί ένα μικρό μαγαζί στην οδό Αγίας Ελένης (πάροδος Μακαρίου), στη Λευκωσία.

Μετά την αποφοίτηση της από το πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου, στον κλάδο της υφαντικής, επέστρεψε στην Κύπρο και έφτιαξε το δικό της brand από υφαντά, όπως αξεσουάρ μόδας (τσάντες και φουλάρια) και αξεσουάρ σπιτιού (μαξιλάρια, σουβέρ και διακοσμητικά τοίχου).

Με σήμα κατατεθέν το υφαντό και με βασικά χαρακτηριστικά τους αρμονικούς συνδυασμούς χρωμάτων, τις τεχνικές υφαντικής και τις ιδιαίτερες υφές των κλωστών, δημιουργεί πολύ ιδιαίτερες συλλογές.


σιμονη.jpg


Οι συλλογές μόδας που φτιάχνει, επικεντρώνονται κυρίως στις τσάντες, οι οποίες συνδυάζουν τη μοναδικότητα των υφαντών μαζί με την πρακτικότητα.

«Στόχος μου είναι να κάνω τον κάθε ένα που θα αποκτήσει κάτι από τις δημιουργίες μου να να νοιώσει το ίδιο μοναδικός όσο είναι και αυτές».

Οδός Αγίας Ελένης 11, 1061, πάροδος Μακαρίου, Λευκωσία.

Πληρ. 99 559963

fb: Simoni Textile Designs

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ