'Ενοικος πολυκατοικίας ζωγραφίζει αντρικά γεννητικά όργανα στα σημειώματα του διαχειριστή

Και ο διαχειριστής απειλεί με μηνύσεις [Καλά θα πάει αυτό]

Article featured image
Article featured image

Ο γιος μιας οικογένειας έχει μια συνήθεια που σε μικρότερη ηλικία, όλα τα αγόρια είχαν: ζωγραφίζει αντρικά γεννητικά όργανα πάνω στα σημειώματα που αφήνει ο διαχειριστής της πολυκατοικίας στην οποία μένει.

Μόνο που ο διαχειριστής της πολυκατοικίας δεν μοιάζει να το βρίσκει και πολύ αστείο όλο αυτό και αποφασίζει να αφήσει ένα νέο, προειδοποιητικό σημείωμα στον αιρετικό καλλιτέχνη, απειλώντας τον με μηνύσεις εάν δεν λογοκρίνει το έργο του. Στο σημείωμά του ο διαχειριστής αναφέρει με όχι και τόσο ήρεμο τρόπο: «Αν συνεχίσει ο γιός αυτού που ξέρει, να ζωγραφίζει τα γεννητικά του όργανα σε ό,τι γράφω ενημερωτικά και να αφήνει βρισιές και άσχημες λέξεις σε εμένα, θα κινηθώ δικαστικά».

door.jpg

Στο μεταξύ, μάλλον ήδη γνωρίζει ποιος είναι, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η πεποίθησή του πως σίγουρα πρόκειται για γιο και όχι για κόρη. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι πώς γνωρίζει πως ο νεαρός ζωγραφίζει τα δικά του γεννητικά όργανα. Επίσης, τι θα γράφει το εξώδικο; «Μου ζωγραφίζει π**άκια;». Ο «ένοχος» ζωγράφισε και σε αυτό το σημείωμα; Είναι πολλά τα ερωτήματα.


Με πληροφορίες από Provocateur.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ