Η θεωρία συνωμοσίας για την «κυρία με τα περιστέρια» στο ‘Home Alone 2’

Μάθε τα όλα εδώ!

Article featured image
Article featured image

Αν είσαι 30 και κάτι δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, από πολύ μικρή ηλικία θα έχεις παρακολουθήσει δεκάδες φορές τις δύο ταινίες «Home Alone» με τον τότε μικρό διαβολάκο Macaulay Culkin να εξοντώνει τους κακοποιούς που τον κυνηγούσαν.

Θα θυμάσαι δε, πως στη 2η ταινία του «Μόνος στο Σπίτι» της οποίας τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης και βοηθός του μικρού ήταν μία κυρία που ζούσε στο Central Park και φρόντιζε τα περιστέρια. Μια φιγούρα κάπως τρομακτική που παρόλα αυτά αποδείχτηκε η πιο γλυκιά ύπαρξη της ταινίας.

Η εμβληματική της παρουσία για πολλά χρόνια «στοίχειωνε» τα Χριστούγεννα όλων μας, ενώ η ομοιότητά της με ένα άλλο πολύ γνωστό άντρα παρουσιαστή και δημοσιογράφο «γέννησε» μια ενδιαφέρουσα θεωρία συνωμοσίας που κράτησε για δεκαετίες.

Ήταν ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Piers Morgan αυτός που τελικά υποδύθηκε την «Κυρία με τα περιστέρια» στο Home Alone 2;

Η εν λόγω θεωρία συνωμοσίας ή φήμη αν προτιμάτε, για χρόνια κυκλοφορούσε σαν αστικός μύθος ανάμεσα στις παρέες παρά το γεγονός ότι στους τίτλους της ταινίας αναφέρεται ξεκάθαρα το όνομα της ηθοποιού που υποδύεται την «κυρία με τα περιστέρια», και είναι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Brenda Fricker, η οποία μάλιστα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν μερικά χρόνια.


1607547346244-pigeonlady.jpeg


Πρόσφατα, στο τηλεοπτικό show Good Morning Britain, το οποίο παρουσιάζει ο Piers Morgan μαζί με την Susanna Reid, ο παρουσιαστής ζήτησε από την παραγωγή να παίξουν μερικά πλάνα από το Home Alone 2 χαρακτηρίζοντάς την ως την καλύτερη ταινία του είδους της. Η συμπαρουσιάστριά του πήρε την ευκαιρία και σχολίασε πως εδώ και χρόνια πολλοί θεωρούν πως την «κυρία με τα περιστέρια» την υποδύεται αυτός.

Ο Morgan αμέσως διέψευσε τις φήμες λέγοντας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τόσος κόσμος αρέσκεται στο να πιστεύει πως αυτός κρύβεται πίσω απ’ αυτό το ρόλο, ενώ είναι κάτι που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. «Δεν είμαι εγώ αυτή η γυναίκα και ποτέ δεν έπαιξα το ρόλο στον Home Alone 2».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ