Γιατί τα έχουν βάλει όλοι με την Jennifer Aniston;

Μια ανάρτησή της στα social media προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις από τους φαν της.

Article featured image
Article featured image

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες και συμπαθής προσωπικότητες του Hollywood, η οποία είναι καθολικά αποδεκτή και σπανίως θα βρεις κάποιον να την κακοχαρακτηρίσει. Υπάρχουν, όμως, κακές στιγμές για όλους και μάλλον αυτή ήταν η δική της.

Η δημοφιλής ηθοποιός, Jennifer Aniston, βρέθηκε στο στόχαστρο τον φαν της, όταν ανάρτησε φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο πάρτι που οργάνωσε πριν μερικές ημέρες με θέμα την πανδημία και τον Covid-19. Μάλιστα η Aniston έφτιαξε και αναμνηστικά στολίδια με τη φράση «Η πρώτη μας πανδημία 2020».

anniston.jpg

Όταν η ηθοποιός ανάρτησε σχετική φωτογραφία από το πάρτι της, οι ακόλουθοί της άρχισαν να σχολιάζουν αρνητικά την απόφασή της αυτή, καθώς το να διοργανώνεις ένα τέτοιο πάρτι, γιορτάζοντας μια τραγική κατάσταση που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης και που εξ αιτίας της χάθηκαν εκατομμύρια ζωές και υποφέρουν άλλες τόσες, είναι κακόγουστο και ατυχές.

«Ας γιορτάσουμε την πρώτη μας πανδημία όπου εκατομμύρια ανθρώπων έχουν πεθάνει. Ας φτιάξουμε μάλιστα και ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι», έγραψε εξοργισμένος χρήστης του Twitter, με έναν άλλο να μην είναι τόσο… ευγενικός: «Όλοι οι celebrities κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δεν έχουν σταματήσει να αποδεικνύουν πόσο αγνώμονες είναι, με όλα όσα δεν έχουν να κάνουν με αυτούς. Άνθρωποι χάνουν τις οικογένειές τους, αλλά όχι, η Aniston θεωρεί τέλεια ιδέα να γιορτάσει τον Covid».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ