«Μου σηκώνεται η τρίχα όταν βλέπω ανθρώπους ‘διάσημους’ να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο»

Το καυστικό σχόλιο γνωστού ηθοποιού για όσους διάσημους εκφράζουν δημόσια την αντίθεσή τους για το εμβόλιο.

Την αντίθεσή του με πολλούς από τους συναδέλφους του, και όχι μόνο, οι οποίοι εκφράζουν την αντίθεσή τους με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού εξέφρασε ο δημοφιλής ηθοποιός, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους όσοι εκμεταλλευόμενοι την αναγνωρισημότητά τους, προσπαθούν να διαμορφώσουν κλίμα εκφράζοντας παράλογες απόψεις.

1_Χ_-Χατζηπαναγιωτης-horizontalΑ.jpg

«Ευτυχώς μπαίνω όλο και πιο λίγο στα social …και λέω ευτυχώς γιατί μάλλον εκνευρίζομαι πολύ, από αυτή την ανεξέλεγκτη «άποψη» που έχει κι η κουτσή Μαρια…όταν βλέπω δε και ανθρώπους γνωστούς , ´διάσημους’ , ηθοποιούς πχ , που από τη δημοφιλία τους έχουν δύναμη και πολλές φορές δυστυχώς διαμορφώνουν κλίμα , να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο του τύπου «είναι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά εγώ» (sic), μου σηκώνεται η τρίχα…χαλιέμαι πολύ! Μια απλή περιήγηση στο Ίντερνετ , για την ιστορία των εμβολίων, θα μπορούσε να σου πει ότι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια! Που σώσανε την ανθρωπότητα από μάστιγες, αρρώστιες που αποδεκάτιζαν ανθρώπους! Ευλογία,πανώλη, φυματίωση, κίτρινος πυρετός , ερυθρά, ιλαρά, διφθερίτιδα, πολιομυελίτιδα κλπ! . Άκουσα και το άλλο!!! «Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά εγώ θα μπω μπροστά, ανθρώπινη ασπίδα!» για να γλυτώσει το παιδί της από τον εμβολιασμό, λέμε! Δεν πειράζει … ένα περισσότερο εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής που παλεύουν για την επιβίωση τους ! Τι να πω !!!! Έχω μείνει άφωνος!».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ