Οικοδόμος έσκαψε τούνελ από το σπίτι του στο σπίτι της ερωμένης του για να βλέπονται κρυφά

Μέχρι που μία μέρα επέστρεψε στο σπίτι νωρίτερα ο σύζυγος.

Article featured image
Article featured image

Δεν ξέρουμε αν φταίει ο έρωτας ή υπερβολική φαντασία κάποιων, πάντως η ιστορία που διαδραματίστηκε πρόσφατα στο Μεξικό το δίχως άλλο είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη.

Οικοδόμος από το Μεξικό αποφάσισε να δημιουργήσει ένα υπόγειο τούνελ από το σπίτι του, μέχρι το σπίτι της ερωμένης του για να μπορούν να βρίσκονται κρυφά όταν απουσίασαν η γυναίκα του πρώτου και ο σύζυγος της δεύτερης, χωρίς να μπορεί να παρακολουθήσει κανείς τις μετακινήσεις τους.

Για καιρό ο οικοδόμος διέσχιζε το τούνελ και κατέληγε στην αγκαλιά της ερωμένης του, με τους απατημένους συζύγους να μην έχουν ιδέα τι συμβαίνει κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη τους.

Ωστόσο το κάρμα τιμωρεί, εξ ου και μία μέρα ο σύζυγος της Pamela, επέστρεψε νωρίτερα στο σπίτι από τη δουλειά, βρίσκοντας τη γυναίκα του μαζί με τον εραστή της στο κρεβάτι τους.

Ο Alberto (εραστής) όταν αντιλήφθηκε τι είχε γίνει έτρεξε να κρυφτεί πίσω από τον καναπέ, όπου ήταν και η τρύπα του τούνελ. Τρύπα την οποία ανακάλυψε και ο απατημένος σύζυγος και τον οδήγησε στο σπίτι του Alberto.

Όταν πέρασε στην αντίπερα όχθη, ο Alberto τον παρακάλεσε να μην φωνάξει ή να πει κάτι καθώς στο δωμάτιο κοιμόταν η γυναίκα του και δεν ήθελε να ανακαλύψει κάτι για την απιστία του. Ωστόσο, ο Jorge ξύπνησε τη γυναίκα του, της αποκάλυψε τι γινόταν, με τους δύο άντρες να πιάνονται τελικά στα χέρια για να τους χωρίσει στο τέλος η αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ