150 Κύπριοι καλλιτέχνες τολμούν να πειραματιστούν με την κλασσική φιάλη της ABSOLUT

Θα τολμούσες ποτέ να αλλάξεις την εικόνα μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες φιάλες στον κόσμο, βάζοντας το προσωπικό σου στίγμα σε αυτήν;

Article featured image
Article featured image

Αν ο σκοπός είναι καλός, ο καθένας θα τολμούσε. Πόσο μάλλον σε αυτή την περίπτωση που η ίδια η ABSOLUT, στο πλαίσιο της εκστρατείας “DARE”, φέτος ΤΟΛΜΑ να στηρίξει 150 Κύπριους καλλιτέχνες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να φιλοτεχνήσουν από μία φιάλη ABSOLUT Vodka.

Οι οδηγίες που δόθηκαν σε όλους απλές: «Τι σημαίνει για σένα DARE;».

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα έχουν συμμετοχή στο εν λόγω πρότζεκτ είναι οι fashion designers Αντρέας Ζαννετίδης, Έφη Παπαϊωάννου, Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη & Αντριάνα Φραγκούδη, η florist Χάρις Πότσου, η make up artist Ιζαμπέλλα Χριστοδούλου, η fashion designer Σόλια Κυπριανού, η make up artist Ilona Garamvoglyi, ο jewellery designer Μιχάλης Κωνσταντίνου, η designer Ariana Demian, ο bodypainter και make up artist Σάββας Σάββα, οι illustrators Άννα Μιλτιάδου και Ντίνος Κουγιάλης, ο graphic designer Δημήτρης Σωτηρίου, η tattoo artist Nicole Volt, η artist Λουκία Σεργίου, η φωτογράφος Βάσια Χαραλαμπίδου και ο origami artist Παναγιώτης Τσικκίνης.

Όλες οι φιάλες -που αξίζει να πούμε πως θα φιλοτεχνηθούν αφιλοκερδώς-, θα εκτεθούν σε έκθεση που θα γίνει στη γκαλερί «The Collection Gallery» από τις 26 Φεβρουαρίου 2021 μέχρι και τις 7 Μαρτίου.

Την ημέρα των εγκαινίων, όλες οι φιάλες θα πωληθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ θα παραμείνουν στον χώρο μέχρι το τέλος της έκθεσης. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως όλα τα χρήματα από την πώλησή τους θα πάνε για τη στήριξη του Συνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ).

Όπως ο ΣΠΑΒΟ στηρίζει αυτούς που ΤΟΛΜΟΥΝ να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να μιλήσουν και να καταγγείλουν την ενδοοικογενειακή βία που μπορεί να έχουν υποστεί οι ίδιοι, κάποιο συγγενικό ή φιλικό τους πρόσωπο, έτσι και η επιλογή από την ABSOLUT να στηρίξει τους καλλιτέχνες και κατ’ επέκταση την προσπάθειά τους να προσφέρουν με τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους στο μοναδικό κοινωνικό έργο του ΣΠΑΒΟ.

Η τέχνη είναι από τις σημαντικότερες μορφές έκφρασης και η ABSOLUT προσπαθεί να εμπνεύσει τους ανθρώπους να τολμήσουν να προκαλέσουν το τρέχον status quo, για να καταφέρουμε να έχουμε ένα καλύτερο, πιο ανοικτόμυαλο και πιο ειλικρινή κόσμο.

Ως ένα αυθεντικό, προοδευτικό brand έχει στόχο σε κάθε καμπάνια να αναδεικνύει μια σειρά από αξίες και πεποιθήσεις, όπως τα ίσα δικαιώματα ανεξαρτήτως καταγωγής, φυλής, χρώματος, ιδιαιτερότητας ή φύλου. Η ABSOLUT επιδιώκει το αυτονόητο, να ζούμε σε ένα κόσμο όπου όλοι οι άνθρωποι να είναι ίσοι, έναν κόσμο που όλοι μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα χωρίς επικρίσεις.

Dare to Follow ABSOLUT σε Instagram @AbsolutCy και Facebook @AbsolutCyprus

L03100-TEMPO-ABSOLUTPressRelease-V02-01.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ