Incredible χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από το Nicosia Mall

Tο Nicosia Mall ετοίμασε έναν incredible χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό στο Instagram, δίνοντας σας την ευκαιρία να κερδίσετε διάφορα δώρα από τα δεκάδες καταστήματά που διαθέτει.

Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, μια φωτογραφία μπορεί να σας χαρίσει ένα υπέροχο δώρο εκεί που δεν το περιμένετε. Έτσι, όταν βρεθείτε για βόλτα ή ψώνια στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας, μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφία στις μεγάλες, φωτεινές χριστουγεννιάτικες κατασκευές, να την ανεβάσετε στον λογαριασμό σας στο Instagram, κάνοντας tag @TheNicosiaMall και χρησιμοποιώντας το hashtag #IncredibleXmas2020.

mallw2.jpg


Με αυτή την κίνηση, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση. Ποιος ξέρει; Μπορεί να είστε ένας από τους τρεις τυχερούς κάθε μέρα, που θα κερδίζουν δώρα από επιλεγμένα, αγαπημένα καταστήματα στο Nicosia Mall. Και φυσικά, ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές, δύο μεγάλοι τυχεροί θα κερδίσουν 1 XBOX One X και 1 instant camera από το κατάστημα Public με τη λήξη του διαγωνισμού. Ο incredible διαγωνισμός ξεκινά στις 6 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 του μήνα.

Κάντε τη βόλτα σας στο Nicosia Mall, βγάλτε φωτογραφία στην λαμπερή κατασκευή που σας ταιριάζει καλύτερα και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να κερδίσει ένα αναπάντεχο δώρο.

Υπενθυμίζεται ότι στο Nicosia Mall ακολουθούνται όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα κατά της εξάπλωσης του Covid-19, ενώ για όλες τις ενέργειες που διοργανώνονται τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Ζήστε την πιο incredible χριστουγεννιάτικη εμπειρία στο Nicosia Mall.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ