Heineken® 0.0: Μοναδικά υπέροχη γεύση με 0.0% περιεκτικότητα σε αλκοόλ

Απόλαυσε παγωμένη Heineken® 0.0 ακόμη και στο γραφείο!

Article featured image
Article featured image

Η Heineken® 0.0 αποτελεί μία παγκόσμια καινοτομία της Heineken και λανσάρεται φέτος για πρώτη φορά στην Κύπρο από τη Tempo Beverages Cyprus Ltd. Η Heineken® καλωσορίζει στην οικογένεια της την μπύρα Heineken® 0.0 και δίνει την ευκαιρία στους απανταχού λάτρεις του brand να απολαμβάνουν τη γεύση της αγαπημένης τους μπύρας, τώρα και χωρίς αλκοόλ.

Με την άφιξη της Heineken® 0.0 το iconic πράσινο λογότυπο της Heineken® μετατρέπεται για πρώτη φορά σε μπλε, σηματοδοτώντας έτσι την έλλειψη αλκοόλ.

Με 50% λιγότερες θερμίδες από μια lager μπύρα, η Heineken® 0.0 είναι μια ξεχωριστή μπύρα χωρίς αλκοόλ που θα σε συντροφεύσει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, επιτρέποντας έτσι στους καταναλωτές μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης, στη δουλειά, σε στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι, στην παραλία, ακόμη και μετά το γυμναστήριο.

Το μεγάλο έργο των Master Brewers της Heineken πήρε σάρκα και οστά αφού κατάφεραν να κρατήσουν την ήδη τέλεια ισορροπημένη γεύση με τις φρουτώδεις νότες και το απαλό σώμα βύνης. Σε συνδυασμό με τα φυσικά συστατικά τα οποία παρασκευάζεται η Heineken, έτσι και η Heineken 0.0 είναι η ιδανική δροσιστική επιλογή απόλαυσης ξεπερνώντας τις καθιερωμένες στιγμές κατανάλωσης της μπύρας με αλκοόλ.

Η Heineken® 0,0 παρασκευάζεται με τα ίδια φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της original Ηeineken® (νερό, κριθάρι βύνη, εκχύλισμα λυκίσκου, και την μοναδική μαγιά «A-Υeast»). Η διαδικασία ζύμωσης τελειοποιείται αφαιρώντας το αλκοόλ με την καινοτόμα διαδικασία απόσταξης.

Η Heineken® 0.0 είναι διαθέσιμη σε μπουκάλι και σε μεταλλικό κουτί (can) των 33cl. Η Heineken® 0.0 είναι διαθέσιμη από το 2017 και μέχρι σήμερα έχει παρουσία σε 71 αγορές σε όλο τον κόσμο για να μπορείς και εσύ να την απολαμβάνεις χωρίς περιορισμούς και φυσικά χωρίς κανένα γευστικό συμβιβασμό!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ