Οι viral φωτογραφίες του μαυρισμένου ή καλύτερα πορτοκαλί Donald Trump

Fake News, υποστηρίζει ο ίδιος αλλά ποιος τον πιστεύει;

Article featured image
Article featured image

Με τόσα ψέματα και ανακρίβειες που ο ίδιος έχει υποστηρίξει κατά καιρούς, κανείς δεν μπορεί να λάβει σοβαρά τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, εκτός, ίσως, από τους ψηφοφόρους του.

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, μέσα στο σαββατοκύριακο, δείχνουν το πρόσωπο του Donald Trump, σε μία υπερβολικά μαυρισμένη ή πορτοκαλί εκδοχή του, να περιφέρεται ανέμελος, ποζάροντας στο φακό με τον άνεμο να του φυσάει τα μαλλιά.


trump_orange.jpg


Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν από τον χρήστη «White House Photos» που αυτοαποκαλείται ανταποκριτής του Λευκού Οίκου, Δημοσιογράφος, Φωτογράφος, Ποιητής και Pesco Vegetarian» με το όνομα «William Moon».

Η πρώτη φωτογραφία είχε τη λεζάντα «τα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ ‘χορεύουν’ με το ηλιοβασίλεμα και τους ισχυρούς ανέμους, ενώ περπατούσε προς το Οβάλ γραφείο στο γκαζόν του Λευκού Οίκου».

Οι φωτογραφίες έγιναν σχεδόν αμέσως viral, με τους χρήστες των social media να κάνουν το hashtag #orangeface, πρώτο trend στο twitter.

fnv.png

xbc.png


Η μεγάλη έκταση που πήρε το ζήτημα, ανάγκασε τον Trump να πάρει θέση υποστηρίζοντας πως πρόκειται για ξεκάθαρο photoshop και πως το πρόσωπό του, ούτε μαυρισμένο είναι ούτε μακιγιαρισμένο. Αυτό που ισχύει είναι πως κάποιοι βρήκαν έναν νέο τρόπο να τον εξευτελίσουν.

Ο Τραμπ έγραψε στο Twitter για πειραγμένη φωτογραφία στο Photoshop «αλλά ο άνεμος ήταν ισχυρός και τα μαλλιά είναι εντάξει; Οτιδήποτε για να με εξευτελίσουν».

xsg.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ