Όλοι αναρωτιούνταν γιατί ο Eminem ερμήνευσε το «Lose yourself» στα Όσκαρ

Εμφανίστηκε ξαφνικά, 17 ολόκληρα χρόνια μετά τη βράβευσή του με Όσκαρ που είχε αγνοήσει, και όντας στη σκηνή του Dolby Theater ερμήνευσε το τραγούδι «Lose Yourself».

Article featured image
Article featured image

Η Λιν - Μανουέλ Μιράντα είχε μόλις προλογίσει ένα αφιέρωμα με μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που έχουν διακριθεί στην ιστορία του θεσμού. Το κλιπάκι τελείωνε με μία σκηνή από την ταινία 8 Mile, οι κάμερες στράφηκαν στη σκηνή και εκεί βρισκόταν ο ράπερ - σύμβολο με ζωντανή ορχήστρα. Παραδοσιακά, οι υποψήφιοι για Όσκαρ μουσικοί και τραγουδιστές, παρουσιάζουν, το βράδυ της απονομής, το κομμάτι με το οποίο έχουν προταθεί, αλλά τον Μάρτιο του 2003, ο Έμινεμ είχε μείνει σπίτι του βλέποντας καρτούν με την κόρη του, Χέιλι, όπως είχε τότε μεταδώσει το Detroit Free Press. Το αποτέλεσμα ήταν η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ να δώσει τότε το χρυσό αγαλματίδιο στον Λούις Ρέστο, που είχε γράψει τον κομμάτι μαζί με τον ράπερ. 


Η στιγμή της απονομής το 2003Τα ξημερώματα, έδωσε επιτέλους την ερμηνεία που «χρωστούσε» εντυπωσιάζοντας τους παριστάμενους που δεν ήταν προετοιμασμένοι για αυτό. Στο τέλος σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και χειροκροτούσαν.

4E577521-D7BA-4BF3-A5CC-EB0F6EA7EE03.jpeg


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ