Τσικνοπέμπτη στους π(ρ)εζοδρόμους της παλιάς Λευκωσίας

Το τυπογραφικό λάθος στην επίσημη ανακοίνωση για τις εκδηλώσεις, που (δικαίως) έγινε viral.

Article featured image
Article featured image


Λίγες μόλις μέρες μας χωρίζουν από τη μεγάλη γιορτή των απανταχού κρεατοφάγων, καθώς στις 20 Φεβρουαρίου, ακόμη μία τσικνοπέμπτη ετοιμάζεται να κρύψει με τους καπνούς και τη τσίκνα της τον κυπριακό ουρανό.

Με τη Λεμεσό να κρατά τα σκήπτρα, η πρωτεύουσα θέλησε να μπει στο παιχνίδι, με το Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας και τον Δήμο Λευκωσίας να ετοιμάζουν μεγάλη γιορτή με φουκούδες, κρέατα, ζιβανία και ζωντανή μουσική για να τιμήσουν την ημέρα.

Παρόλα αυτά, διαβάζοντας τη λιτή ανακοίνωση για το event της 20ης Φεβρουαρίου, προσέξαμε και ένα μικρό τυπογραφικό λάθος που φυσικά δεν μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστο.

«Στην Παλιά Λευκωσία θα στηθεί ένα πάρτι με ζιβανία και ζωντανή μουσική στους πρεζόδρομους της Λήδρας και της Ονασαγόρου».

86975223_2961507617195193_637067911990607872_n.jpg

Η ανακοίνωση που κυκλοφόρησε μόλις χθες, 15 Φεβρουαρίου, σε χρόνο dt έγινε viral δικαίως και ήδη στα social media άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα memes.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Το νέο εντυπωσιακό mural του Milo στη Λεμεσό, εμπνευσμένο από τη Λάπηθο, ξυπνά όμορφες αναμνήσεις

Article featured image

Τι αποκαλύπτει έρευνα του Harvard για τον ρόλο της κορτιζόλης στην ανάπτυξη του εγκεφάλου

Article featured image

Τα «μυστικά» μέρη της Ευρώπης που αξίζει να ανακαλύψεις φέτος