Υπάλληλος αποφάσισε να κάνει μπάνιο στο νεροχύτη τού φασφουντάδικου που δούλευε

«Είναι σαν τζακούζι. Απολαμβάνω τη ζωή» ακούγεται να λέει στο viral βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.

Article featured image
Article featured image

Σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης βρίσκεται ένας πρώην πλέον υπάλληλος της γνωστής αλυσίδας fast food «Wendy's».

Ο λόγος που ο νεαρός έχασε την δουλειά του δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι καταγράφηκε σ’ ένα video 23ων δευτερολέπτων να κάνει μπάνιο σε έναν από τους νιπτήρες του καταστήματος που δούλευε στο Greenville του Μίσιγκαν.

Αυτό αρχικά ανέβηκε στο Tik-Tok, αλλά στη συνέχεια κυκλοφόρησε και στο Facebook, με αποτέλεσμα να γίνει viral και να μετράει 2,4 χιλιάδες κοινοποιήσεις, μαζί με 687 σχόλια.

Κατά την διάρκεια του video λοιπόν ακούγεται κάποιος να φωνάζει του νεαρού «πλύσου», ενώ ο ίδιος λέει σε έναν συνάδελφό του: «Είναι σαν τζακούζι. Απολαμβάνω τη ζωή», την ώρα που οι υπόλοιποι που είναι στην κουζίνα ακούγονται να γελάνε.

Εκπρόσωπος της Team Schostak που διαχειρίζεται 56 Wendy's στην συγκεκριμένη πολιτεία, επιβεβαίωσε το περιστατικό, ενώ ο αντιπρόεδρος διαχείρισης έμψυχου δυναμικού της εταιρίας, Christian Camp, με δήλωσή του στο Newsweek είπε: «Αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και αντίθετη με την ασφάλεια, την κατάρτιση και τα επιχειρησιακά μας πρότυπα. Μόλις μάθαμε για το περιστατικό, όλοι οι εργαζόμενοι που είναι στο video απολύθηκαν και το εστιατόριο απολυμάνθηκε».



Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ