Ένα πληθωρικό χορευτικό θέαμα στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας

Με αριστουργήματα του κλασσικού μπαλέτου.

Article featured image
Article featured image

Τα μεγαλύτερα αστέρια του κλασικού χορού από τα διάσημα θέατρα Μπολσόι, Μαριίνσκι και Μιχαϊλόφσκι έρχονται στην Κύπρο για δυο μοναδικές παραστάσεις.

Τα αριστουργήματα κλασικού μπαλέτου από όλο τον κόσμο ανεβαίνουν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού στις 7 το βράδυ.


GALA 1.jpg


Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πληθωρικό χορευτικό θέαμα εμπνευσμένο από αριστουργήματα του κλασικού ρεπερτορίου όπως «Ο Σπάρτακος», «Η λίμνη των κύκνων», «Η ωραία κοιμωμένη», «Κάρμεν» και «Νουρέγιεφ»!

Στο φαντασμαγορικό Γκαλά Χορού, ρεσιτάλ επιδεξιότητας και απαράμιλλης κινησιολογικής έκφρασης θα δώσουν βραβευμένοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι Alexander Volchkov, Nina Kaptsova, Ruslav Skvortsov, Anastasia Goryacheva, Igor Kolb, Oxana Bondareva και Denis Savin.

Οι δυο κορυφαίες παραστάσεις αγκαλιάζουν ένα καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί για τη στήριξη του συνδέσμου «Ένα όνειρο μια ευχή». Με την αγορά κάθε εισιτηρίου φωτίζουμε τα όνειρα των παιδιών με καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις!

Εισιτήρια προπωλούνται: www.soldoutticketbox.com, www.atriamusic.com

Χορηγοί Επικοινωνίας: Συγκρότημα ΔΙΑΣ και Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ