Ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας Αντώνης Χρίστου υποδέχθηκε τους εκδρομείς του Πολυδύναμου Κέντρου Έγκωμης

Article featured image
Article featured image

Τους εκδρομείς του Πολυδύναμου Κέντρου Έγκωμης, όπου ανάμεσά τους ήταν η κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου, η οποία διαχρονικά στηρίζει το Κέντρο και πρόσφερε το σημερινό γεύμα, καθώς και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χρίστος Πάλλης, υποδέχθηκε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου σε εστιατόριο της Αγίας Νάπας ο Αντιδήμαρχος κ.Αντώνης Χρίστου.

Στο καλωσόρισμά το ο κ. Χρίστου εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του που υποδέχθηκε άτομα από το Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Έγκωμης όπως επίσης και τις εγκάρδιες του ευχαριστίες προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου που επέλεξε την Αγία Νάπα για την εκδρομή τους.

Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας προέβη σε ενημέρωσή τους για την ιστορία, τα αξιοθέατα και για τα σημαντικά σημεία αναφοράς του τουριστικού μας θερέτρου.

Τόσο η κα. Παπαδοπούλου όσο και ο κ. Πάλλης ευχαρίστησαν τον κ. Χρίστου για την εγκάρδια υποδοχή και διαβεβαίωσαν ότι η Αγία Νάπα θα είναι πάντοτε για το Πολυδύναμο Κέντρο ένας ιδιαίτερος και αγαπητός προορισμός για τις εκδρομές των μελών του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ