Βρήκε το σπίτι του ο έρωτας στο Άμστερνταμ

Σε ένα σύγχρονο, ερωτικό σύμπλεγμα θα στεγάζεται πλέον η «κόκκινη συνοικία» του Άμστερνταμ.

Article featured image
Article featured imageΤην κατασκευή ενός «ερωτικού συγκροτήματος» που θα περιλαμβάνει λέσχες, θέατρα, ξενοδοχείο και άλλες παροχές υπηρεσιών αφιερωμένες στο σεξ εξετάζουν οι αρχές στο Άμστερνταμ.

3744.jpgΗ πρωτοβουλία πάρθηκε με σκοπό να εκσυγχρονιστεί η «κόκκινη συνοικία» και να της δοθεί μια πιο διακριτική όψη. Τα σχέδια που παρουσίασε το συμβούλιο του Άμστερνταμ περιλαμβάνει ξενοδοχείο (για την πορνεία) με κλειστά παράθυρα ή ένα ερωτικό κέντρο, το οποίο θα διαθέτει επίσης υπηρεσίες όπως ένα κέντρο αισθητικής, κομμωτήριο, σολάριουμ.


doc_20120704_958013_amsterdam_red_light_district_sexy_girls_1.jpgΗ δήμαρχος του Άμστερνταμ Φέμκε Χάλσεμα δεσμεύτηκε να προστατεύσει τη συγκεκριμένη γειτονιά από επιθέσεις μεθυσμένων τουριστών, οι οποίοι, όπως δήλωσε, "στερούνται σεβασμού απέναντι στις εκδιδόμενες γυναίκες και απέναντι στους κατοίκους". Παράλληλα, η δήμαρχος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τη συνεχόμενη αύξηση της παράνομης και μη επιτρεπόμενης πορνείας.

journey 069.jpg
mikrouli.blogspot.com

"Η εργασία στο σεξ είναι μια κανονική εργασία και ο στόχος δεν είναι να εκδιώξουμε την πορνεία από την πόλη", υπογράμμισε ο δήμος. Σύμφωνα με το δημοτικό συμβούλιο, οι αποφάσεις για την αναδιαμόρφωση της «γειτονιάς των κόκκινων φαναριών» θα ανακοινωθούν το καλοκαίρι.

Με πληροφορίες από το iefimerida.gr.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ