Ένας άστεγος στην Πλατεία Φανερωμένης

Στο σημείο για 24 ώρες.

Article featured image
Article featured image

Όπως και τις προηγούμενες δύο χρονιές, έτσι και φέτος, ο πολυχώρος «Κόσμος Χωρίς Σύνορα» ανακοίνωσε την έναρξη της δράσης «Άστεγος για μια Μέρα».

Στις 14 Απριλίου, Μεγάλη Τετάρτη, από τις 9 00 το πρωί μέχρι και τις 9 00π.μ της 15ης Απριλίου, ο Γιώργος Χ. θα παραμείνει και πάλι άστεγος –συμβολικά- για 24 ώρες στην Πλατεία του σχολείου Φανερωμένης, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του, θα συλλέγονται βιβλία για την ενίσχυση του παλαιοβιβλιοπωλείου των αστέγων με τους διοργανωτές να παρακαλούν τα οργανωμένα σύνολα, σχολεία, πανεπιστήμια, και όλους όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, να στηρίξουν τη δράση με όποιο τρόπο μπορούν.

Βιβλία θα συλλέγονται καθημερινά στον πολυχώρο «Κόσμος Χωρίς Σύνορα» και τους δύο μήνες που θα διαρκέσει η δράση έπειτα από συνεννόηση με τον πολυχώρο, στο τηλέφωνο 99422855.

Σκοπός της δράσης φέτος, είναι η συλλογή βιβλίων για την ενίσχυση του Παλαιοβιβλιοπωλείου των αστέγων, το οποίο εδρεύει στην Αθήνα!

Η δράση θα διαρκέσει δύο μήνες, από τις 6 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 15 Απριλίου στις 9 00 το πρωί.


*Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται σε διάφορες χώρες του κόσμου από απλούς πολίτες με σκοπό να ανακουφίσει, έστω και προσωρινά, ανθρώπους που έχασαν τη δουλειά τους, το σπίτι τους ή βρέθηκαν στο δρόμο και χρειάζονται να καλύψουν τις βασικές ανάγκες επιβίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ