Μουσικό αφιέρωμα του «Κάβο Γκρέκο» στον Μίκη Θεοδωράκη

Article featured image
Article featured image

Αξέχαστη θα μείνει στη μνήμη, η βραδιά του Σαββάτου, 22 Φεβρουαρίου, όσων παρακολούθησαν στο Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα» το εξαίρετο μουσικό αφιέρωμα του Πολιτιστικού Ομίλου του Δήμου Αγίας Νάπας «Κάβο Γκρέκο», στο μεγάλο ΄Ελληνα Μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Το Μουσικό Σχήμα του Πολιτιστικού Ομίλου, παρουσίασε στην κατάμεστη από κόσμο, αίθουσα του Μουσείου, τα σπουδαία τραγούδια του συνθέτη και συνόδευε χορευτικά το Χορευτικό Συγκρότημα «Ρύμβος». ΄Εκπληξη στους παρευρισκόμενους προκάλεσε η παρουσία της νεαρής τραγουδίστριας Νεφέλης, η οποία τραγούδησε με εξαιρετικό τρόπο, δύο τραγούδια, αφήνοντας όλους άφωνους και κατάπληκτους.

Φανερά ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι οι θεατές, όρθιοι καταχειροκροτούσαν όλους τους συντελεστές με το παρατεταμένο χειροκρότημά τους, για την αξέχαστη και ανεπανάληπτη βραδιά που τους χάρισαν.

Η παράσταση δόθηκε στο πλαίσιο του Χειμερινού Προγράμματος του Δήμου Αγίας Νάπας «Πολιτιστικός Χειμώνας 2019-2020», τον οποίο διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Νάπας σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού.

DSC_4645.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ