Όταν ο Michael Jordan δάκρυσε στην ομιλία του για τον Kobe Bryant

Ο Air Jordan βρέθηκε στο Staples Center για την τελετή στη μνήμη του Kobe Bryant και με την ομιλία του κατάφερε να συγκλονίσει όλους όσοι ήταν εκεί αλλά και όσους τον άκουσαν μέσω του βίντεο που γίνεται viral τις τελευταίες ώρες.

Article featured image
Article featured image

«Από τότε που τον γνώριζα ήθελα να είμαι ο καλύτερος μεγάλος αδερφός που θα μπορούσε να είχε», είπε μεταξύ άλλων ο θρύλος του NBA γνωρίζοντας την αποθέωση.

«Όταν πέθανε ο Kobe, πέθανε ένα κομμάτι του εαυτού μου», είπε ο Air Jordan για τον μεγάλο του αντίπαλο με τον οποίο, όμως, τον συνέδεε ένας ιδιαίτερος δεσμός. «Πολλοί μπορεί να εκπλαγούν αλλά ήμασταν πολύ στενοί φίλοι. Όλοι ήθελαν να μιλούν για τη σύγκριση ανάμεσά μας. Εγώ ήθελα να μιλάω για τον Kobe», πρόσθεσε ο Jordan.

Ο πρώην άσος των Chicago Bulls αποκάλυψε, επίσης, ότι ο Bryant είχε ζητήσει συμβουλές από τον ίδιο. «Στην αρχή ήταν ενόχληση αλλά στη συνέχεια μετατράπηκε σε ένα μεγάλο πάθος. Αυτό το αγόρι είχε ένα πάθος το οποίο δεν μπορείτε να αντιληφθείτε. Όσο τον γνώριζα ήθελα να γίνω ο καλύτερος μεγάλος αδελφός που θα μπορούσα να ήμουν», πρόσθεσε ο συγκινημένος Jordan.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ