«Τα τρία Γουρουνάκια και η Λύκα η Γλύκα» από το Θέατρο Βεστιάριο

Τα Τρία Γουρουνάκια επιστρέφουν για τέταρτη συνεχή σεζόν, με νέες, ολοκαίνουργιες, ξεκαρδιστικές ιστορίες - περιπέτειες και δράση, με καινούργιους ρόλους αυτή τη φορά!

Article featured image
Article featured image

Το νέο παιδικό έργο είναι βασισμένο και πάλι στο γνωστό κλασσικό παραμύθι των διάσημων αδελφών Γκρίμ (Τα τρία γουρουνάκια και ο λύκος), ένα παραμύθι που άντεξε και αντέχει, που αγαπήθηκε και ακόμα αγαπιέται, από μικρούς και μεγάλους, αφού οι ήρωες του με τις τσαχπινιές, την εξυπνάδα τους και την ατελείωτη τους δράση, σε «προκαλούν» με μιας να τους λατρέψεις.

Αυτή τη φορά όχι ένας λύκος, αλλά δύο λύκοι, μαζί στο δάσος! Ένας αφελής λύκος και μια τσαχπίνα λύκα, όλο γλύκα, ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε ν’ αρπάξουν επιτέλους τα γνωστά γουρουνάκια!

ΦΩΤΟ ΛΥΚΟΣ - ΛΥΚΑ.jpg


Η ζωή στο δάσος δεν είναι πια η ίδια. Ένας ψεύτικος γάμος, μια ψεύτικη πρόσκληση γάμου, οδηγούν τα γουρουνάκια στην παγίδα των λύκων. Μα οι λύκοι πάντα λογαριάζουν χωρίς την εξυπνάδα των γουρουνιών μας.

Θα υπάρξει γάμος στο δάσος; Και ποιανού ο γάμος θα είναι; Πολύ γέλιο, δράση, ανατροπές και αυτή την φορά.

Ολοκαίνουργια μαγικά και όλο χρώματα κοστούμια, υπέροχες όλο ζωντάνια μουσικές και σκηνικά που θα ταξιδεύουν τους θεατές στην κάθε περιπέτεια των αγαπημένων γουρουνιών και λύκων.

ΦΩΤΟ ΛΑΚΗΣ - ΠΙΤΣΑ ΛΕΙΒΑΔΙ.jpg


Διασκευή, σενάριο, στίχοι τραγουδιών και σκηνοθεσία ανήκουν πάλι στον ηθοποιό - συγγραφέα και σεναριογράφο Γιάννη Σπανό.

Τη μουσική υπογράφει και πάλι η Βάσω Βασιλείου, ενώ τις χορογραφίες ο Γιώργος Νικολάου.

Στα σκηνικά, αφίσα, κούκλες, μάσκες και κατασκευές η Ανδρούλα Εμπεδοκλέους και τα υπέροχα κοστούμια κατασκευάζει η Δώρα Χιώτη, σε σχέδια του Γιάννη Σπανού.

Τη φωτογράφιση επιμελείται και αυτή την φορά η Κωνσταντίνα Λοίζου.

Τεχνικός σκηνής, ηχολήπτης, φωτιστής ο Μαρίνος Σπανός.

ΦΩΤΟ ΟΛΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.jpg


Συμμετέχουν - τραγουδούν και χορεύουν έξι ταλαντούχοι επαγγελματίες ηθοποιοί: ο Γιάννης Σπανός , ο Αντώνης Λαπηθιώτης, η Ευαγγελία Νικολάου, ο Χρήστος Κυριάκου, η Αφροδίτη Σπανού Λοίζου και η Ελένη Γεωργίου.

Κατάλληλο για ηλικίες από 2 μέχρι 102 χρονών

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 96403029


ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Σάββατο 7 & 14 Μαρτίου 2020 στις 3 και 5.30 μ.μ

Κυριακή 8 & 5 Μαρτίου 2020 στις 10:30 π.μ και 5.30 μ.μΛΑΡΝΑΚΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 στις 10:30 π.μΛΕΜΕΣΟΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020 στις 3 μ.μ (ΑΡΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ)

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020 στις 10:30 π.μ (ΑΡΓΙΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ)ΠΑΦΟΣ

ΜΑΡΚΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 στις 10:30 π.μ

Σάββατο 4 Απριλίου 2020 στις 3 μ.μΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΩΤΗΡΑΣ

Κυριακή 5 Απριλίου 2020 στις 10:30 μ.μEmail: theatrovestiario@hotmail.comΤΙΜΗ: 8 ευρώ ανά άτομο(γενική είσοδος μικροί - μεγάλοι)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ