JLO και Shakira καθήλωσαν τον πλανήτη στη σκηνή του Super Bowl

Η εκρηκτική τους εμφάνιση και το πολιτικό μήνυμα που κανείς δεν περίμενε.

Article featured image
Article featured image

Μία από τις πιο καθηλωτικές και εκρηκτικές εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων, σε ημίχρονο του Super Bowl, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν όσοι βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο Miami και στη διοργάνωση του Super Bowl, ή είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν τηλεοπτικά.

Οι δύο λατίνες super star, Jennifer Lopez και Shakira, που είχαν αναλάβει για φέτος να παρουσιάσουν το show στο ημίχρονο του Super Bowl, ως είθισται τα τελευταία χρόνια, παρουσίασαν ό,τι πιο άρτιο, διασκεδαστικό, επαγγελματικό και με πολιτικό μήνυμα show που είδε η σκηνή του Super Bowl τα τελευταία χρόνια.


GettyImages-1203657216.jpg


Με τη «δική μας» Shakira ντυμένη στα κόκκινα, να ανοίγει τη σκηνή, οι θεατές απόλαυσαν τη Κολομβιανή σταρ σε μοναδικές χορογραφίες και μια αναδρομή σε αγαπημένα κομμάτια της όπως, «She-Wolf», το «Whenever, Wherever», το «Empire», το «Hips Don't Lie», και μαζί με τον Cardi B's «I Like It».

Σειρά πήρε η εντυπωσιακή JLO, η οποία ξεκίνησε με το κομμάτι της «Jenny From the Block», συνέχισε με το χορευτικό «On the Floor» και το «Get Right», όταν ξαφνικά έβγαλε το μαύρο leather κορμάκι που φορούσε και εμφανίστηκε πάνω σε ένα στύλο, ντυμένη με ένα ασημί ρούχο, τραγουδώντας το «Waiting for Tonight».


jennifer-lopez-super-bowl-halftime-show-puerto-rico.jpg


Για το κλείσιμο οι δύο performers ανέβηκαν μαζί επί σκηνής, με την JLO να φοράει μία ψεύτικη γούνα με τη σημαία του Πουέρτο Ρίκο, δηλώνοντας πως «Born in the USA», στέλνοντας έτσι ένα σαφές μήνυμα στις πολιτικές του Donald Trump, ο οποίος βρισκόταν εντός του γηπέδου μέσω των διαφημίσεων που είχε πληρώσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ