Το απόγευμα της Κυριακής, στην παλιά Λευκωσία, κάποιος δεν ήταν τόσο ψύχραιμος

Ο σύνδεσμος Cat Alert Nicosia έκανε μια ανάρτηση, θέλοντας να ενημερώσει τους κατοίκους της πρωτεύουσας για τη δράση των εθελοντών-μελών του.

Article featured image
Article featured image

Παράλληλα, όμως, μέσω αυτής «φωτογραφίζει» και μια προβληματική συμπεριφορά που προφανώς δυσκολεύει το έργο του.

Αναφέρει η ανάρτηση:

Μια ακόμα κουραστική, αλλά επιτυχημένη Κυριακή. 10 γατάκια θα στειρωθούν αύριο. Μια ολόκληρη αποικία στην παλιά Λευκωσία, στο δρόμο της οικίας του Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου.

cat alert nic 2.jpg

Κι εκεί που προχωρήσαμε για παγίδευση, έξω από τα λουτρά, πέσαμε πάνω σε μια έξαλλη γυναίκα που μας έβριζε, κλωτσούσε τις παγίδες μας και έδιωχνε τα γατιά που προσπαθούσαμε να πιάσουμε για στείρωση! Γιατί; Γιατί θέλει τις γάτες αστείρωτες!

Δεν μας φτάνει που ξοδεύουμε τον προσωπικό μας χρόνο για κάτι που αφορά όλους, δεν μας φτάνει η κούραση μας, πρέπει να ανεχόμαστε και τις ανόητες πεποιθήσεις σας.

cat alert nic 1.jpg

Να είστε σίγουροι ότι δεν θα έρθουμε στο σπίτι σας να στειρώσουμε τα γατιά σας. Εμείς βρισκόμαστε σε δημόσιους χώρους κι η προσπάθειά μας χαίρει της εκτίμησης του υπουργού Γεωργίας και του διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.

Γι’ αυτό, από δω και πέρα, τα μέλη μας που θα πηγαίνουν σε παγιδεύσεις θα φέρουν κάμερες σώματος για να καταγράφονται όλα αυτά τα περιστατικά και να καταγγέλλονται στα αρμόδια όργανα για τα περαιτέρω!

cat alert nic 3.jpg



Ποιος ο στόχος του Cat Alert Nicosia

Ο κύριος στόχος του συνδέσμου Cat Alert Nicosia είναι οι οργανωμένες και συστηματικές στειρώσεις των αδέσποτων γάτων της επαρχίας Λευκωσίας, συμβάλλοντας μ’ αυτό τον τρόπο στην μείωση των ανεπιθύμητων γεννήσεων που οδηγούν κάθε χρόνο στο θάνατο εκατοντάδες γατιά.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ για το πώς μπορείτε να συνεισφέρετε στην προσπάθεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ