10 πράγματα που έχεις στη ντουλάπα σου και θα έπρεπε να κάψεις

Σε όλους μας έχει συμβεί!

Article featured image
Article featured image

Πόσες φορές σου έχει τύχει να ψαχουλεύεις στην ντουλάπα σου ή να ξεκινάς εκκαθάριση και να πέφτεις πάνω σε κομμάτια που δεν θυμόσουν καν ότι έχεις. Και το χειρότερο να απορείς πότε και μετά από πόσα σφηνάκια αγόρασες αυτά τα πράγματα, που αν ήσουν τυχερός, δεν έβαλες ποτέ.

Δεν είναι κακό να το παραδεχτείς και δεν είναι καθόλου κακό, αν ακόμη κρατάς τέτοια αναμνηστικά στη συλλογή σου, να τα ξεφορτωθείς άμεσα. Εκτός αν είσαι από τους τύπους που μαζεύουν περίεργα ενθύμια για τη συλλογή τους.

Μαζέψαμε 10 ντροπιαστικά πράγματα που όλοι έχουμε αγοράσει κατά καιρούς και ήρθε η ώρα να τα αφήσουμε να φύγουν... ελπίζοντας να μην γυρίσουν ποτέ πίσω.


Το κείμενο δημοσιεύτηκε αρχικά στο Provocateur


Κομμένα Γάντια

1.gif


Για κάποιο περίεργο λόγο τα φοράνε και τύποι που δεν καπνίζουν, αλλά γουστάρουν ζεστούς καρπούς, γιατί τίποτα άλλο δεν μπορεί να ζεσταθεί με τα κομμένα γάντια.



Μπουρνούζι

2.gif


Είμαστε θιασώτες της Μπουρνουζοπετσέτας του Παντελή Καναράκη, και σαν πολυμήχανα όντα, φοράμε την πετσέτα α λα μπουρνούζ, χωρίς να σκορπάμε τα λεφτά μας σαν κάτι wannabe ζάμπλουτους.



Δερμάτινο Γιλέκο

3.jpg


Αν δεν είσαι ο Έρικ Άνταμς των Manowar, ή έστω καραφλομαλλιάς χατζημετάλλας που λες συνέχεια χωρίς να σε ρωτάει κανείς, ότι οι Manilla Road είναι η μεγαλύτερη μπάντα του σύμπαντος, το πετάς στα σκουπίδια κατευθείαν το γιλεκάκι!




Κοντομάνικο Πουκάμισο

280eb017dad1d255a4796115c3bb4aaa.jpg


Δεν θα αφήσουμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν, σε έναν κόσμο με κοντομάνικα πουκάμισα. Η πουκάμισα ή t-shirts, ρε γελοίοι. Διαλέξτε!


Γραβάτα

f51f763be5e0e9cf69d0fe00452889c4.jpg


Δεν περιγράφουμε άλλο. Όχι ντάξει, πρέπει να τοποθετηθούμε, γιατί το κακό έχει παραγίνει. Για κάποιο λόγο, που ποτέ κανείς δεν κατάλαβε, αυτό το υφασμάτινο ζωνάρι λαιμού, αποφασίστηκε πως αποτελεί την κατάλληλη ενδυματολογική προσθήκη, για να εξασφαλίσεις μια κάποια επισημότητα. Στυλίστες που γουστάρετε γραβάτες, έχουμε ανέβει πάνω στα τραπέζια για να βλέπουμε καλύτερα και σας ψάχνουμε! Κάποια στιγμή θα σας βρούμε!




Πιτζάμες

3d1659f150f44048c456b2a13bde2597.jpg

Λοιπόν για να τελειώνουμε και με αυτό το ανέκδοτο. Αν θες να κοιμηθείς το καλοκαίρι και δεν γουστάρεις γύμνια στον ύπνο, φόρας εκείνο το ξεχειλωμένο και δροσερό t-shirt και καθάρισες. Τον χειμώνα πάλι φοράς τις φόρμες σου και ζεσταίνεται το κωλαράκι κοκαλάκι σου μια κι έξω. Τη συμπαράσταση μας και στους ανθρώπους εκεί έξω, που όταν τους ρωτούν το επάγγελμά τους, απαντούν υπάλληλος σε βιοτεχνία με πιτζάμες.




Τραγιάσκα

Cillian-Murphy-Peaky-Blinders.jpg

Δεν είναι καπέλο, δεν είναι σκουφί, είναι ένα τερατούργημα που δεν πρέπει να μπει σε κανένα ανθρώπινο κεφάλι, ποτέ ξανά.




Φουλάρι

il_fullxfull.2083704010_3rr9.jpg


Η μόνη φορά στην ζωή σου που αποδείχθηκε χρήσιμο το φουλάρι, είναι όταν σκουπίστηκες μετά από τσιμπούσι με 4 κιλά παιδάκια προβατίνα Δεκαπενταύγουστο στο χωριό, γιατί είχαν τελειώσει οι χαρτοπετσέτες. Καμία άλλη, ποτέ ξανά!




Αμάνικο Τζάκετ

m_5a6c12fe05f430a53ea86a06.jpg



Αν δεν είσαι ο Χαλκ Χόγκαν, ο Τζον Σίνα, ή έστω στη χειρότερη όλων ο Τάσος Ποτσέπης, για να μοστράρεις δίχως λόγο τα μούσκουλα σου και το έχεις στην ντουλάπα σου, τότε τη ντροπή σου, δεν ξεπλένει ούτε ο Κηφίσος!



Σαλοπέτα

191209_DRESS_original_tupacokuxa06.jpg


Δεν είναι τυχαίο που ονομάστηκε έτσι, γιατί ήταν εξαρχής για ΣΑΛΟΠΕΤΑΜΑ.

Ρίξε στα σχόλια και τις δικές σου άχρηστες προσθήκες, γιατί άνθρωποι είμεθα κάτι θα ξεχάσαμε κι εμείς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ