28χρονη Λαρισαία είδε τον θάνατό της στο Facebook [ΒΙΝΤΕΟ]

Τον οποίο σκαρφίστηκε μια 25χρόνη από τον Τύρναβο, με σκοπό να της κλέψει τον άντρα.

Article featured image
Article featured image


Μία εκδοχή θεσσαλικού Black Mirror είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, όταν 28χρονη γυναίκα από τη Λάρισα ανακάλυψε ότι ανακοινώθηκε ο θάνατός της στο Facebook.

Όλα ξεκίνησαν από ένα ποστ στο FB που προερχόταν από λογαριασμό με γυναικείο όνομα. Η ανάρτηση περιέγραφε τον θάνατο της πρώτης γυναίκας σε τροχαίο. Για να μην υπάρχουν μάλιστα παρεξηγήσεις (!), στην ανάρτηση υπήρχε ταγκαρισμένος ο λογαριασμός της νεαρής Λαρισαίας, η οποία αναφερόταν ως φίλη της δεύτερης.

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, τα reactions και τα σχόλια έπεσαν βροχή, με κάποιους πιο... μερακλήδες της ευαισθησίας να παίρνουν και τηλέφωνο ή/και να επισκέπτονται το σπίτι της 28χρονης για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους. Την ίδια στιγμή, κάποιοι άπιστοι διατηρούσαν τις αμφιβολίες τους για το όλο συμβάν, αντί απλά να δεχτούν ότι το Ίντερνετ λέει πάντα την αλήθεια.

larisa.jpg


Ευτυχώς για την 28χρονη, το όλο σκηνικό δεν ήταν φάρσα, αλλά κάτι πολύ πιο fancy. Η ανακοίνωση του θανάτου μέσω Facebook ήταν η social engineering στρατηγική μίας 25χρονης από τον Τύρναβο, η οποία διεκδικεί τον άντρα της 28χρονης και προσπαθεί να τον αποσπάσει με κάθε μέσο, σύμφωνα με την τελευταία.

Η αναστημένη Λαρισαία δημοσίευσε βίντεο στο Facebook για να διαψεύσει τις φήμες (η αλήθεια είναι ότι μετά θάνατον Facebook δεν υπάρχει ακόμη, όσο γνωρίζουμε τουλάχιστον) και τελικά βγήκε και σε τοπικό κανάλι για να λήξει το θέμα μια και καλή. Για την δε αντίζηλο της, είπε τα εξής, προσθέτοντας ότι έχει ολόκληρο βιογραφικό παρενοχλήσεων:

«Είναι μια γυναίκα γύρω στα 25, από τον Τύρναβο. Είχε δει τον άντρα μου σε ένα πανηγύρι παλιά και τον είχε ερωτευτεί. Ποτέ δεν ήταν μαζί, τον πολιορκούσε».

Δείτε το βίντεο:


Το θέμα δεν θα μείνει εκεί: Η γυναίκα έχει κάνει ήδη καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η ανάρτηση έχει κατέβει, ενώ δήλωσε ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά της ερωτευμένης Τυρναβίτισσας.

Πηγή: Luben

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ