Το αινιγματικό tweet του Mathew Perry που προκάλεσε παροξυσμό

Πανικός επικρατεί ανάμεσα στους απανταχού fan των «Friends».

Article featured image
Article featured image

Το πόσο πολύ οι φαν της σειράς επιθυμούν να γυριστούν νέα επεισόδια και η σειρά να ξαναβγεί στον αέρα, είναι δεδομένο. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που φαίνεται κάθε φορά που κάποιος από τους πρωταγωνιστές κάνει μια αινιγματική ανάρτηση, ρίχνει κάποιο υπονοούμενο σε συνέντευξή του ή ανεβάζει μια σχετική φωτογραφία στα social media, που υποδηλώνει remake της σειράς.

Έτσι και αυτή τη φορά δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά όταν ο Chandler Big, κατά κόσμον Mathew Perry, έκανε μία αινιγματική ανάρτηση προκαλώντας ερωτήματα και ενθουσιασμό στους φίλους των Friends.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός έγραψε ένα λιτό μα πολλά υποσχόμενο tweet που έλεγε «big news coming». Αυτό ήταν αρκετό για να πάθουν παροξυσμό οι Friends Fans, ο οποίοι σε δευτερόλεπτα άρχισαν να διαδίδουν το μήνυμα ξεκινώντας διάφορα σενάρια σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει με τη σειρά.

Ενώ για την ώρα τίποτα επίσημο δεν έχει ανακοινωθεί, αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Δεκέμβριο, η Τζένιφερ Άνιστον είχε δηλώσει στο The Ellen Show ότι δούλευε «πάνω σε κάτι» μαζί με τους πέντε συμπρωταγωνιστές της από τα Φιλαράκια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ