Εικόνες και βίντεο από τα όσα (μοναδικά) έγιναν χθες βράδυ στη Λεμεσό

Δεν υπάρχουν λόγια.

Article featured image
Article featured image

Ολοκληρώθηκαν χθες στη Λεμεσό οι καρναβαλικές εκδηλώσεις με τη μεγάλη παρέλαση των αρμάτων το μεσημέρι και το πάρτι που διοργάνωσε ο δήμος, το βράδυ, στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού, κλείνοντας μια άκρως επιτυχημένη περίοδο αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Χιλιάδες κόσμου από όλη την Κύπρο βρέθηκαν στην κυπριακή πρωτεύουσα του καρναβαλιού για να γιορτάσουν, να χορέψουν, να διασκεδάσουν, να ξεδώσουν και να χαρούν όλο το ξεχωριστό vibe που διαθέτει η πόλη της Λεμεσού αυτές της μέρες.

Αποκορύφωμα, όσων βρέθηκαν εκεί, το ξεφάντωμα –μέχρι πρωίας- στα μπαράκια της Σαριπόλου, ένεκα και της αργίας της Καθαράς Δευτέρας που ακολουθεί.

Η επόμενη μέρα, ωστόσο, άφησε πίσω της αυτά που ακολουθούν σε εικόνες και βίντεο.

lemesos.jpg

lemesos1.jpg

lemesos2.jpg


Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Κυριακής λειτουργούσαν κανονικά τα μπαρ της περιοχής, αλλά όχι τα εστιατόρια, ωστόσο ο εξοπλισμός τους που ήταν έξω χρησιμοποιήθηκε από τους μαινόμενους καρναβαλιστές για να καθίσουν και να περάσουν τη βραδιά τους. Οι εστιάτορες είναι απελπισμένοι για το ύψος των ζημιών αλλά και για το γεγονός ότι δεν γνωρίζουν αν θα μπορούν να αποκατασταθούν έγκαιρα για να καταφέρουν να λειτουργήσουν κανονικά την Τρίτη.

lemesos3.jpg

lemesos4.jpg

lemesos5.jpg

lemesos6.jpg

lemesos7.jpg

lemesos8.jpg

lemesos9.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ