Όλοι μιλάνε για τον Σωτήρη Τσιόδρα, το νέο αγαπημένο πρόσωπο των Ελλήνων

Η στιγμή που ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του Υπουργείου Υγείας «λύγισε» στην συνέντευξη τύπου, αναφερόμενος «στις μανάδες και τους πατεράδες μας».

Article featured image
Article featured image

Μία συγκινητική στιγμή κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός κατά την διάρκεια της ενημέρωσης συντακτών Υγείας από τον Σωτήρη Τσιόδρα, για την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος σε επιστολή που έλαβε από διακεκριμένο συνάδελφό του, ο οποίος του έγραφε ότι γίνεται «πολύς θόρυβος» για ηλικιωμένους που έτσι και αλλιώς θα πέθαιναν, ο Σωτήρης Τσιόδρας απάντησε: «Δεν είναι έτσι, μιλάμε για τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας. Αυτό είναι το μεγαλείο της ιατρικής επιστήμης. Φροντίζει για όλους και η ανθρώπινη ζωή δεν μετριέται έτσι».

Το θαύμα της ιατρικής επιστήμης του 2020, είναι η παράταση της ποιοτικής επιβίωσης αυτών των ατόμων, πολλοί από τους οποίους είναι μανάδες και πατεράδες μας, είναι γιαγιάδες και παππούδες. Η απάντηση είναι πως τιμούμε όλους, σεβόμαστε όλους, προστατεύουμε όλους αλλά κατεξοχήν αυτούς. Δεν μπορούμε να υπάρχουμε η να έχουμε ταυτότητα χωρίς αυτούς», κατέληξε, χωρίς να μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ