Ένα υπέροχο Facebook Live από τον Κύκλο Μουσική

Τα «σπάμε» από το σπίτι.

Article featured image
Article featured image

Τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, καθώς πολλοί από εμάς πράττοντας ορθά περιοριζόμαστε στο σπίτι για να συμβάλουμε στη μη εξάπλωση του κορωνοϊού και να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες, πολλοί καλλιτέχνες βρίσκουν τρόπους να επικοινωνούν με τον κόσμο μέσω της τέχνης τους. Αφιλοκερδώς, με μεγάλη αγάπη προς την τέχνη τους και με σκοπό να ψυχαγωγηθούν οι ίδιοι αλλά και ο κόσμος που τους ακολουθεί στα social media παίρνουν μία κιθάρα και μας μεταφέρουν μηνύματα ελπίδας και ενότητας.

Έτσι έγινε και με τη γνωστή μουσική σκηνή της Λεμεσού, Κύκλος Μουσική, όπου θέλοντας να ενισχύσει στην καμπάνια #μένουμεσπίτι αλλά και να θυμίσει στον κόσμο ότι σύντομα πάλι θα διασκεδάζουμε όλοι μαζί, προχώρησε σε home live streaming στα social media.

Οι μουσικοί και τραγουδιστές Στέφανος Στεφάνου, Έλενα Αναγιωτού και Γιώργος Ιωάννου, μαζί με τον Χρίστο Τυλισσανάκη στην κιθάρα, άνοιξαν το σπίτι τους και μοιράστηκαν με το κοινό τους αγαπημένα τραγούδια για περίπου 2 ώρες το βράδυ Σαββάτου, στις 21 Μαρτίου. Οι έντεχνες μουσικές της γνωστής λεμεσιανής παρέας, μπήκαν στο σπίτι μας, με περισσότερα από 24,000 άτομα να έχουν συντονιστεί μαζί τους, για να περάσουν ένα διαφορετικό Σαββατόβραδο. Τα σχόλια καθόλη τη διάρκεια του Live Streaming ήταν άκρως συγκινητικά με τον έγκλειστο κόσμο να διασκεδάζει από το σαλόνι και το δωμάτιο του. Όλοι έγιναν ξανά μία παρέα Online και τραγούδησαν, άνοιξαν κρασί ή χόρεψαν.

Η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το πρώτο Live Streaming επιβάλλει και δεύτερο. Πολλοί, εξάλλου, καλλιτέχνες σε Ελλάδα και Κύπρο ακολουθούν το ίδιο παράδειγμα, χαρίζοντας δωρεάν μουσικές και ψυχαγωγία online και παράλληλα ενώνουν τον κόσμο που ζει πια απομονωμένος κι έχει στερηθεί κάθε του έξοδο για το κοινό συμφέρον και καλό.

Εις αναμονή του επόμενου live streaming λοιπόν… Μέχρι τότε μπορείτε κι εσείς να το απολαύσετε εδώ!

Ο Κύκλος Μουσική... μένει σπίτι. Live streaming #1 με Στέφανο Στεφάνου, Έλενα Αναγιωτού, Γιώργο Ιωάννου και Χρίστο Τυλισσανάκη! #stayhome #staysafe

Posted by Κύκλος Μουσική Kiklos Mousiki on Saturday, 21 March 2020

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ