Κύπριοι σε καραντίνα [ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Κυπραίος στα καλύτερά του!

Article featured image
Article featured image

Ότι είμαστε εφευρετικός λαός το έχουμε αποδείξει πολλές φορές και σε διάφορες περίεργες καταστάσεις. Παράλληλα, έχουμε αποδείξει πως είμαστε και μία ράτσα ανθεκτική και προσαρμόσιμη στις αλλαγές. Αρκεί κάποιος να κοιτάξει τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 7 χρόνια στην Κύπρο και θα καταλάβει τι εννοούμε.

Η πανδημία που έχει γονατίσει τον πλανήτη τους τελευταίου μήνες, ενώ αυτή τη στιγμή πέραν των 2,6 δισεκατομμυρίων ανθρώπων βρίσκονται υποχρεωτική καραντίνα, αριθμός τρομακτικός όπως και αν τον αναλύσεις.

Αναμφίβολα, όμως, όλη αυτή η πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση αποσκοπεί στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού και την καταπολέμησή του, για να μπορούμε σε λίγο καιρό να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας.

Καλύτερος σύμμαχος σε όλη αυτή την προσπάθεια, το χιούμορ, το οποίο μας χαλαρώνει και μας προσφέρει μία άλλη οπτική της κατάστασης, κάπως πιο θετική. Άλλωστε αν το καλοσκεφτείς, πότε άλλοτε θα έχεις τόσο χρόνο στη διάθεσή σου να φροντίσεις τον εαυτό σου, να ξεκουραστείς, να ζήσεις τους δικούς σου ανθρώπους και να κάνεις πράγματα που για χρόνια άφηνες σε εκκρεμότητα;

Έχοντας αυτό κατά νου, πολλοί εκμεταλλεύτηκαν αυτό τον επιπλέον ελεύθερο χρόνο που μας δόθηκε και μετέτρεψαν την καραντίνα στην καλύτερη ευκαιρία για καινούργια πράγματα.



Από I Love Cyprus ΡΕ και Ξεροτήανα Πάφου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ