Σεξομολογήσεις #505: «Έγινέ μου εμμονή»

Τι κι αν η πανδημίας μας επιβάλλει περιορισμό στο σπίτι. Ο έρωτας και οι εμμονές δεν καταλαβαίνουν από τέτοια και συνεχίζουν να αναστατώνουν την ψυχοσύνθεση κάποιων.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.


Έγινε μου εμμονή ένα αγόρι που μου αρέσκει πολλά. Ήμασταν συμφοιτητές πιο παλιά. Σε ένα από τα πάρτι πριν δύο μήνες, βρεθήκαμε ξανά, τα ήπιαμε άγρια τζαι… εκατάλαβες. Που τότε έγινα η σκιά του. Μα κυριολεκτικά! Ο ίδιος δεν επιχείρησε να ξαναβρεθούμε. Όμως, ξέρω πού βρίσκεται κάθε λεπτό. Ξέρω με ποιους φκαίνει, πού πάει, τι ώρα πέφτει να τζοιμηθεί. Για να σου δώσω να καταλάβεις, περνώ που το διαμέρισμα που μεινίσκει τζαι τσιακκάρω να δω αν εν παρκαρισμένο το αυτοκίνητό του ή αν έσιει ακόμα ανοιχτό το φως. Εγράφτηκα στο γυμναστήριο τις ίδιες ώρες που πάει και τον παρακολουθώ που τον πάνω όροφο τι κάμνει. Εννοείται ότι προσπαθώ να βρίσκω παρέα για να πηγαίνω και στα στέκια που συχνάζει με τους φίλους του. Τις προάλλες έγινα, όμως, ρεζίλι γιατί στην μπιραρία που ήμασταν, κάπου έχασα τον έλεγχο με τα ποτά τζαι έγινα φέσι! Άνοιξε τότε η γλώσσα μου, εξεκλείδωσε τζαι το τουπέ μου. Πάω με αποφασιστικότητα τζαι κοντέφκω του την ώρα που έφκαινε από το αποχωρητήριο. Εμούνταρά τον. Τούτος εκούντησέ με τζαι εθύμωσέ μου ότι είμαι μεθυσμένη και ότι πρέπει να συνέλθω. Η αλήθεια είναι δεν κατάλαβα πολλά-πολλά σ’ εκείνη τη φάση, αλλά, την επομένη ήθελα η γη να με καταπιεί. Του στέλνω μήνυμα, τζαι ευτυχώς απαντά μου να βρεθούμε. Κατά τις εννιά τη νύχτα επερίμενά τον τζαμαί που είπαμε. Έστησέ με. Εκίστησα, εν λαλώ… αλλά, δεν τα βάλλω κάτω. Είπα που μέσα μου ότι τούτος για να μου απαντά σε μήνυμα πάει να πει ότι κάτι αισθάνεται για μένα. Κάμνω λάθος;


Ναι, κάμνεις λάθος. Ο συγκεκριμένος δεν τραβά. Παρ’ το απόφαση. Χωρίς ουσιαστική ανταπόκριση από τον άλλο, τι τρέφεις ψευδαισθήσεις και αναλώνεσαι σ’ ένα μονόδρομο ενδιαφέρον; Είχατε την πρώτη σας φάση, κι όμως εκείνος δεν προχώρησε και δεν σε αναζήτησε μετά από αυτό. Ύστερα, έκαμες την ματσουτζιά να τον μουντάρεις στον απόπατο και άκουσες τι σου είπε… Θέλεις τζαι παπά να σου πει ότι δεν γουστάρει; Κι επειδή, εγώ σε συμπαθώ, -χωρίς να σε γνωρίζω-, θέλω να σου πω μόνο ένα πράγμα κι αν θέλεις εφάρμοσε το: άρχισε να βάζεις στόχο ανθρώπους και ειδικότερα άντρες που ανταποκρίνονται και υποκλίνονται στη γοητεία σου. Τα παρακάλια και τις ‘τρέχω ξωπίσω’ στρατηγικές να τις ξεχάσεις. Δεν αποδίδουν, δεν συμφέρουν και είναι ντεμοντέ.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ