Σεξομολογήσεις #504: «S.O.S. Δεν έχω ιδέα. Βοήθεια»

Εκτός από αυτά που απασχολούν το σύνολο του πληθυσμού αυτές τις μέρες, ενίοτε προκύπτουν και θεματάκια που μας «σαντανώνουν» σε ατομικό επίπεδο, δυσκολεύοντάς ακόμα περισσότερο την ήδη περίεργη καθημερινότητά μας.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.

Αγαπητή tipster,

Καταρχάς δεν το πιστεύω ότι σας γράφω, αλλά δεν ξέρω πού αλλού να αποταθώ. Είμαι 19 χρονών κορίτσι θα πω γιατί δεν νιώθω γυναίκα. Τελοσπάντων, απόψε εκαθάριζα την τουαλέτα με αντισηπτικό γιατί προηγουμένως είχε μπει ο παπάς μέσα και ξέρω ότι δεν πληροί τους κανόνες καθαριότητας… Ναι, έχει νύχτες που περιμένω να κοιμηθούν όλοι για να αρχίσω να καθαρίζω πόμολα κλπ με αντισηπτικό και όχι δεν είναι συχνά. Το θέμα είναι ότι απόψε, όπως καθάριζα ήσυχα, ακούω τη μάμα να δυσκολεύεται να αναπνεύσει -που ήταν στο δωμάτιο- και δεν σταματούσε. Ανησύχησα και νόμιζα ότι έπιασε κορωνοϊό ή κάτι... και έτρεξα να ανοίξω την πόρτα της αλλά ήταν κλειδωμένη. Εφώναξά της αλλά δεν απάντησε κι έτσι έτρεξα στο δωμάτιο του παπά (ναι, συνήθως κοιμούνται χωριστά γιατί η μάμα εν light sleeper και ο παπάς ροχαλίζει άσχημα) να του πω ότι η μάμα έννεν καλά. Ε… ο παπάς δεν ήταν στο δωμάτιο του… άρα… εκατάλαβες -θέλω να πιστεύω. Μόλις κατάλαβα την πραγματικότητα αηδίασα και άρχισα να κλαίω… Βασικά, έπαθα κρίση και τωρά είμαι χάλια και δεν νομίζω να ξαναφκώ από το δωμάτιό μου. Προσπάθησα να σκεφτώ ότι εν λογικό, αν και ο παπάς εν 60 και η μάμα 57 χρονών… Εσκέφτηκα ότι τούτο σημαίνει ότι αγαπιούνται, έννεν; Αλλά εν βοηθά και εν μπορώ να φκάλω την εικόνα από το μυαλό μου. Κι έχω ήδη μια τραυματική εμπειρία με τον παπά όταν ήμουν 13 με 14. Έστειλεν με η μάμα να ξυπνήσω τον παπά κι ήταν ολόγυμνος και σοκαρίστικα… Με το «εικονικό σεξ» είμαι ok, δεν με σοκάρει κι ούτε όταν ακούω την γειτόνισσά μου στην πολυκατοικία (εκεί που φοιτώ) να φωνάζει όταν το κάμνει. Ντάξει, έχει ώρες ώρες που αν μου πεις να το σκεφτώ αηδιάζω κι η αλήθεια ούτε θέλω να… Αλλά γιατί κάθουμαι και κλαίω τωρά; Νιώθω βρώμικη… πλιζ βοήθεια!

Πω πω πω... Χαλάρωσε... Ανάπνευσε! Δεν ήσουν μάρτυρας σε έγκλημα! Σε φάση ερωτικής συνεύρεσης βρέθηκες και μάλιστα των γονιών σου. Έννεν έτσι που σε έκαμαν; Και να σου πω και κάτι... Χίλιες φορές να κάνουν σεξ παρά να μαλλώνουν -δεν νομίζεις; Δεν είσαι η πρώτη ούτε και η μόνη που έτυχε να ακούσει ή να δει τους γονιούς να το κάμνουν. Έντζαι πως εν ωραίο αν σου τύχει, αλλά, που τη στιγμή που μένουμε στο ίδιο σπίτι, μπορεί να συμβεί και αυτό. Και γιατί νιώθεις βρώμικη; Δεν έκαναν κάτι κακό, κι ούτε κι εσύ θα πρέπει να νομίζεις ότι το σεξ είναι κάτι βρώμικο και κατακριτέο. Και κάνε delete σε παρακαλώ την αηδία που λες ότι νιώθεις για το σεξ. Όταν έρθει η ώρα του και όταν το θέλουν κι οι δυο είναι ένα πυροτέχνημα! Μην το φοβάσαι και ούτε να το σιχαίνεσαι. Απλά, όταν θα είσαι έτοιμη να το ζήσεις κι εσύ, απόλαυσέ το με προστασία και με κάποιον που αξίζει να του δοθείς. Ααα! Και εύχομαι αυτός που θα βρεις να τηρεί τους βασικούς κανόνες υγιεινής, γιατί σε σύγκοψα λιγάκι ντεττολόγο... και δεν σε θέλω να χάνεις την ευχαρίστηση για χάριν του φις φις.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ