Σεξομολογήσεις #503: «Εν είσαι θερμή στο κρεβάτι»

Ο-και-καλά-έμπειρος που άφησε στα κρύα του λουτρού τη σύντροφό του, με την πρόφαση ότι δεν είναι καλή.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.



«Εν είμαι καλή», είπε μου. «Γιατί;», ρωτώ τον. «Εν είσαι θερμή στο κρεβάτι», απαντά μου. Ήταν πολλά αποκαρδιωτικό. Εν εκαταφέραμε έκτοτε να το ξανακάμουμε. Κι ας ανταλλάξαμε διάφορα μνμ. Πίστευα ότι θα είχα μια δεύτερη ευκαιρία μαζί του. Ότι θα μου έδινε το περιθώριο να γνωριστούμε καλλύττερα κι έτσι, σιγά-σιγά να χαλαρώσω και να είμαι καλλύττερη στο σεξ. Εξάλλου, ακόμα τωρά το μαθαίνω! «Το πουλί επέτασε», γράφει μου προχτές. Εζητούσα του να ξαναβρεθούμε, αλλά ανένδοτος. Εζήτησά του να μου πει τουλάχιστον τι έκαμνα Χ. Γράφω σου την απάντησή του πιο κάτω, τίπστερ μου, όπως μου την έστειλε:

«Πρώτον, ήσουν τεντωμένη. Δεύτερον, εφίλησά σε τζαι δεν ένιωσα τίποτε. Τρίτον, χάσε λλία κιλά».

Εσύ τι φκάλλεις που τούτο;


Το λοιπόν… Από τα δικά σου λεγόμενα, φαίνεται ότι δεν είσαι έμπειρη στο σεξ. Αναμενόμενο να ήσουν λιγάκι τεντωμένη. Ερώτηση: εκείνος είναι έμπειρος; Γιατί αν ήταν, θα σε χαλάρωνε με τον τρόπο του και θα απολαμβάνατε και οι δυο ένα καλό σεξ. Από την άλλη, το ότι σε φίλησε και δεν ένιωσε τίποτα, ίσως εδώ να μπάζει νερά κι από τις δυο πλευρές: και από τη δική του, γιατί δεν σε έκανε να ζεσταθεί το κορμί και η αναπνοή σου για να του δώσεις πάθος στο φιλί σου, αλλά, και από την δικιά σου πλευρά, γιατί δεν αφέθηκες στο φιλί πάθους που σου ζητούσε και έμεινες παγοκολόνα! Μήπως κάτι μέσα σου σε κάνει διστακτική απέναντί του; Μήπως είναι ο πρώτος σου και είχες αμηχανία και στρες; Τώρα… στο τρίτο του σημείο -αυτός είναι ξεκάθαρος (και άδικος κατά την γνώμη μου), αλλά, να ξέρεις ότι οι άντρες στην πλειοψηφία τους χαλιούνται στη θέα μερικών έξτρα κιλών. Αν δεν σε ενοχλούν εσένα τα παραπανίσια κιλά σου (αν όντως αληθεύει ότι έχεις έξτρα και δεν είναι υπερβολικός), τότε, καλά κάνεις να νιώθεις ενοχλημένη με την στάση του κι απλά να του βάλεις κι εσύ ένα Χ. Δεν είναι ο μοναδικός άντρας στη Γη, you know…

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ