Σεξομολογήσεις #502: «Ακόμα προκαλεί μου συγκλονιστικά ερωτικά συναισθήματα»

Χώρισαν εδώ και 4 χρόνια αλλά ακόμη παραμένει κολλημένη πάνω του. Δεν μπορεί να σταματήσει να τον σκέφτεται, ενώ κάθε φορά που τον πετυχαίνει τυχαία, ξυπνούν μέσα της έντονα συναισθήματα. Αναρωτιέται εάν όλο αυτό είναι φυσιολογικό ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα μαζί της.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.

Έχω να δω και να μιλήσω με τον πρώην μου εδώ και 4 χρόνια. Και μέχρι σήμερα δεν κατάφερα να φτιάξω μια νέα σχέση για να πάει ο νους μου αλλού. Θέλω να έχω ερωτική ζωή αλλά δεν καταφέρνω να απαλλαγώ από τη σκέψη του. Και πάνε τα χρόνια κι εγώ μένω στον ίδιο παρονομαστή. Τις προάλλες, τον είδα (τον πρώην) και πραγματικά συγχύστηκα. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, πού να πάω να κρυφτώ. Ακόμα προκαλεί μου συγκλονιστικά αισθήματα. Εννοείται ότι εκείνο το βράδι την έβγαλα μέχρι τα ξημερώματα να τον σκέφτομαι. Και κάπου στις 3, αυτοϊκανοποιήθηκα στη δική του σκέψη. Είμαι νορμάλ; Γίνεται να συνεχίζεις να θέλεις κάποιον χωρίς εκείνος να σε θέλει; Γίνεται να μένεις κολλημένη σε έναν που ποτέ δεν σε σεβάστηκε και ποτέ δεν σου είπε ‘σ’ αγαπώ’;



Γίνεται και καλογίνεται. Είναι το σύνδρομο για το οποίο είχα πρόσφατα ξαναμιλήσει. Είναι εκείνος ο μαζοχισμός που έχουν πολλοί σαν εσένα, όταν κολλούν σε κάποιον που τους φτύνει κανονικά. Σου έμεινε εμμονή αυτός ο πρώην – τι θα γίνει; Όντως μια καλή λύση -για να τον ξεπεράσεις-, θα ήταν να βρεις ένα νέο σύντροφο και να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Τέσσερα χρόνια και δεν κατάφερες να βρεις κάποιον; Θέλεις να το πιστέψω; Τόσο επιλεκτική είσαι ή μπας και είσαι δύσκολη και εμμονική. Χρησιμοποιείς λέξεις όπως ‘συγκλονιστικά’ και ‘συγχίστηκα’ και ανησυχώ… Πρέπει να αποφορτιστείς τάχιστα απ’ αυτόν! Πρέπει να τον ξεπεράσεις. Μπήκαμε σε νέα δεκαετία. Δεν έχεις, λοιπόν, καμία δικαιολογία να παραμένεις στον ίδιο παρονομαστή. Μέσα στα διάφορα resolutions σου, βάλε σε προτεραιότητα και το να βρεις νέο έρωτα. Να βρεις έναν άνθρωπο που όχι μόνο θα σου πει ‘σε αγαπώ’ αλλά και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά, συναισθηματικά, σωματικά και πνευματικά. Αυτό χρειάζεσαι κι αυτό είναι που χρειαζόμαστε όλοι. Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να αγαπάς και να αγαπιέσαι; Βάλε το στόχο και μην μακρηγορείς άλλο. Δεν σου είπανε ότι το γοργό και χάρη έχει; Βιάστου… Συντόμευε… Μην αφήνεις άλλο τον χρόνο να κυλά άσκοπα. Κάνε σκοπό της ζωής σου να βρεις τον έρωτα. Βρες το ταίρι ώσπου είναι καιρός κι έχεις τα θέλγητρά σου. Το παιχνίδι της αναζήτησης πρέπει να ξεκινήσει ΤΩΡΑ.




#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ