Σεξομολογήσεις #500: Θυμόμαστε ξανά 10 από τα πιο επικά Sex Talk που δημοσιεύσαμε

Τα 5 από τον καιρό που η CITY ήταν έντυπο και απαντούσε σε αυτά η Ρούλα Γεωργιάδου.

Article featured image
Article featured image


Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, από το 2006 για να είμαστε πιο ακριβείς, όταν για πρώτη φορά κυκλοφόρησε στην Κύπρο μία διαφορετικού τύπου εφημερίδα, η οποία εκτός από ανατρεπτικό περιεχόμενο, διέθετε ακόμη ένα πολύ σημαντικό avantagé: ότι ήταν εντελώς δωρεάν.

Πολλές οι στήλες, πολλοί οι συντάκτες, και ακόμα περισσότερα τα θέματα που γράφτηκαν και διαβάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Μα όμως, όπως γίνεται συνήθως, μερικά απ’ αυτά κατάφεραν να λάμψουν και να ξεχωρίσουν λίγο περισσότερο, διατηρώντας -14 χρόνια μετά- αναλλοίωτο το ενδιαφέρον και την τσαχπινιά τους.

Από το πρώτο (έντυπο) τεύχος της CITY FREE PRESS, το 2006, μία από τις στήλες που ξεχώρισε και κέντριζε κάθε εβδομάδα το ενδιαφέρον του κοινού, ήταν οι περίφημες Σεξομολογήσεις ή αλλιώς Sex Talk.

Με τη Ρούλα Γεωργιάδου στο πηδάλιο τότε και την Tipster αργότερα, στην online εκδοχή της CITY, οι αναγνώστες έδειχναν διαχρονικά μεγάλο ενδιαφέρον για τις ερωτικές ιστορίες των άλλων αναγνωστών και κυρίως για τις πικάντικες και πάντα επί της ουσίας απαντήσεις των ειδικών, που με σεβασμό στο πρόβλημα/απορία και αρκετή δόση χιούμορ, προσπαθούσαν να δώσουν την -υπό των περιστάσεων- πιο σωστή λύση.

Περνώντας στην εποχή του διαδικτύου, που τα πράγματα ήταν πιο μετρήσιμα, φάνηκε, σχεδόν από το πρώτο κλικ πως αυτή η στήλη όχι μόνο εξακολουθούσε να έχει λόγο ύπαρξης, αλλά αποτελούσε και αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες του portal.

Τι κι αν πολλοί αμφισβητούν την εγκυρότητα των ιστοριών που δημοσιεύουμε, τι κι αν ακόμη περισσότεροι θεωρούν πως αποκλείεται όλα αυτά που διαβάζουν να είναι αληθινά, ο αριθμός των εξομολογήσεων που φτάνουν κάθε εβδομάδα στο email μας (sextalk@city.com.cy ), αποδεικνύει πως είναι πολλοί εκεί έξω που παρακολουθούν και εμπιστεύονται φανατικά τη στήλη. Δεν το λέμε εμείς, οι αριθμοί το λένε.

Φτάνοντας αισίως στον αριθμό 500, ετοιμάσαμε ένα μικρό αφιέρωμα - αναδρομή για τη δημοφιλή αυτή στήλη, συμπεριλαμβάνοντας επιστολές που δημοσιεύτηκαν στην έντυπη CITY, πριν από 10 και πλέον χρόνια, αλλά και επιστολές που έγιναν viral την online εξαετία που μας πέρασε.



*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.





Από το 2006 έως το 2009



Νοέμβριος 2006

Επιστολή 1:
Το πρόβλημα με τα «στενά των Θερμοπυλών», όπως το περιέγραφε ένας νέος, ωραίος, ετών 31.

Επιστολή 2: Μία φοιτήτρια 19 ετών, εξομολογείται τον έρωτά της για τον 35χρονο (παντρεμένο) καθηγητή της.

Νοέμβριος 2006 paint.jpg



Ιούνιος 2007

Επιστολή 1: Μια γυναίκα 34 ετών που λατρεύει το σεξ ζει ένα δράμα.

Επιστολή 2: Ο Αλέξης αναρωτιέται γιατί το σεξ να παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στην επαφή δύο α αντρών από το πρώτο κιόλας ραντεβού.

Ιούνιος 2007.jpg




Αύγουστος 2007

Επιστολή 1: Όταν ο Πάμπος ερωτεύτηκε τον νεαρό ιεράρχη της ενορίας του.

Επιστολή 2: Η Ναταλία φλερτάρει, άγρια, τον 30άρη σύντροφο της μητέρας της.

αυγουστος 2007β.jpg




Οκτώβρης 2008

Επιστολή 1: Μια κοπέλα 23 ετών, δηλώνει ερωτευμένη με δύο διαφορετικά άτομα, ταυτόχρονα.

Επιστολή 2: Η Μερόπη αναρωτιέται γιατί οι άντρες αγγίζουν συνεχώς τα απόκρυφά τους.

Επιστολή 3: Η Μάριαν απορεί που οι άντρες λένε δύσκολα σ' αγαπώ.

Αύγουστος 2007.png




Μάρτης 2009:

Επιστολή 1: Ο Νότης δηλώνει ευθαρσώς και με παραδείγματα πως γκέι γεννιέσαι, δεν γίνεσαι.

Επιστολή 2: Η Χρύστα δηλώνει μία φυσιολογική γυναίκα που συνεχώς πέφτει σε πολύ περίεργους σεξουαλικούς παρτενέρ.

αυγουστος 2007α.jpg



500 διαφορετικές στιγμές που οι αναγνώστες -και όχι μόνο- της CITY εξομολογήθηκαν στην Tipster τα ανομολόγητα πάθη τους, τις πιο κρυφές τους επιθυμίες, τους προβληματισμούς τους, τις ανησυχίες τους, τις ανασφάλειές τους, τις απορίες τους, και οτιδήποτε άλλο -ερωτικής φύσεως θέμα- τους απασχολούσε.



5 από τις πιο δημοφιλείς σεξομολογήσεις:

Σεξομολογήσεις #1:

Επιστολη 1: Κάνουν σεξ όλη μέρα, σε κάθε γωνιά του σπιτιού, με κάθε τρόπο. Όταν αυτή αποφάσισε να χαλαρώσει λίγο το πρόγραμμα, για να ξεκουράσει τον «πύραυλο» του συντρόφου της, αυτός το πήρε κατάκαρδα, νομίζοντας πως πλέον δεν είναι αρκετός γι' αυτήν.

Επιστολή 2: Νιώθει τύψεις που σκέφτεται άλλους άντρες όταν κάνει σεξ με τον δικό της, αλλά ταυτόχρονα φοβάται να του πει πως κάποια πράγματα που κάνει αυτός την ενοχλούν.

Επιστολή 3: Ήρθε κοντά με τον πρώην της φίλης της ώσπου μια μέρα, η πρώην, τους έπιασε στα πράσα και τώρα δεν ξέρει πώς να το χειριστεί.


https://bit.ly/38Ezqok

missile_sejil2.2e16d0ba.fill-565x380-c100.jpg



Σεξομολογήσεις #176: Κόβεται το σεξ;

Ο δικός της θέλει συνέχεια σεξ, non stop. Ομολογεί πως γουστάρει κι αυτή, αλλά έχει λίγο κουραστεί να είναι ξαπλωμένη 3 με 4 φορές την ημέρα. Θέλει να το σταματήσει, αλλά δεν ξέρει το πώς.

https://bit.ly/2vFEFWi

176c2.2e16d0ba.fill-565x380-c100.png



Σεξομολογήσεις #200: Έχω φετίχ με τα πόδια

Κάθε φορά που βλέπει γυναικεία πόδια του ανάβουν τα λαμπάκια, ερεθίζεται. Νιώθει, όμως και ενοχές γι' αυτό του κόλλημα. Σε αυτόν αρέσει, αλλά οι γυναίκες έχουν την ίδια γνώμη;


https://bit.ly/38DZS1l

200_fetish_foot.2e16d0ba.fill-565x380-c100.png



Σεξομολογήσεις #340: «Απάτησά την, αλλά αγαπώ την»

Αγαπά την κοπέλα του, αλλά το κενό που έχουν στο κρεβάτι, το συμπλήρωσε με άλλην. Όπως υποστηρίζει, θέλει να το πει στην κοπέλα του, αλλά δεν θέλει να την χάσει. Έχει πελαγώσει.

https://bit.ly/37J7aQg

stocksy_txpdf6dca0fz3r000_sma.2e16d0ba.fill-565x380-c100.jpg




Σεξομολογήσεις #457: «Έχω πάθει πλάκα με τον δάσκαλο οδήγησης»
Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως 'Ανυπόμονη' γιατί περιμένει σε αναμμένα κάρβουνα για ένα ερωτικό σινιάλο του δασκάλου που της κάνει μαθήματα οδήγησης. Τον έχει ερωτευτεί και δεν ξέρει πώς να τον προσεγγίσει. Ωστόσο, πιστεύει πως κι εκείνος δεν είναι αδιάφορος.

https://bit.ly/35hmH8H

sei_14641041.2e16d0ba.fill-565x380-c100.width-1024.jpg




#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ