Σεξομολογήσεις #506: «Παραλίγο να μείνω έγκυος από one night stand»

Πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας, έτυχε να γνωρίσει κάποιον και να φτάσουν μέχρι το τέλος. Καμία δικαιολογία, ωστόσο, δεν είναι ικανή για να καλύψει την απόφασή τους να μη χρησιμοποιήσουν προφύλαξη. Τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα, στέλνοντας μήνυμα στη Tipster.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.


Παραλίγο να μείνω έγκυος που το σεξ της μιας νύχτας. Τούτο έκαμέ με να πω ότι δεν θα ξαναδεχτώ να μπει κάποιος μέσα μου χωρίς προφυλακτικό. Θα μου πεις φταίω τζαι γω, γιατί την ώρα που αρκέψαμε δεν επέμενα να το βάλει το μαυρογέρημο. Αλλά, πάνω στο heat of the moment, πόσα να σκεφτεί κανείς; Εν η δεύτερη φορά που πάω να το πάθω και έκοψε ο νους μου να σου το εκμυστηρευτώ για να το θωρώ στην City τζαι να υπενθυμίζω σ’ εμένα αλλά και στις υπόλοιπες ότι το σεξ θέλει προφύλαξη.


Σε ευχαριστώ που αναφέρθηκες σ’ ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι η προφύλαξη κατά τη διάρκεια του σεξ. Πολλές φορές ξεχνάμε ή δεν δίνουμε σημασία στην προφύλαξή μας, όμως αυτό έχει πολλές φορές άσχημα ξεμπερδέματα. Ας μην αναφερθώ ένα προς ένα σε όλα τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Σίγουρα τα γνωρίζετε - κι αν όχι, τότε κακώς δεν τα μάθατε και δεν τα υπολογίζετε. Να ξέρετε ότι εκεί έξω έχει πολλά! Βάλτε, λοιπόν, το προφυλακτικό να είστε καλυμμένοι – και άντρες και γυναίκες. Δεν θέλει τέτοιου είδους μαγκιά, -πλέον-, το σεξ. Μαγκιά είναι να ζητάς και να απαιτείς να παίρνει προφυλάξεις ο/η σύντροφός σου. Έχει τόσες πολλές και διαφορετικές υφές και γεύσεις ένα προφυλακτικό, που σίγουρα το σεξ γίνεται πιο παιχνιδιάρικο και πιο kinky από ποτέ!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ