Σεξομολογήσεις #507: «Φοβάμαι ότι μπορεί να έχει αισθήματα γι’ αυτήν»

Όλα κυλούσαν μια χαρά μεταξύ τους, μέχρι που φιλοξένησαν μια φίλη της από τη Αμερική. Τότε ο «δικός της» άρχισε να καλοβλέπει την φιλοξενούμενη τους και υποψιάζεται πως διατηρούν επαφή, ακόμα και μετά που έφυγε. Φοβάται πως θα τον χάσει, αλλά δεν ξέρει πώς πρέπει να το χειριστεί.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.



Είμαστε μαζί με τον Δημήτρη εδώ και κάμποσους μήνες. Όλο αυτό το διάστημα καταφέραμε να φέρουμε όλα τα ‘θέλω’ μας σε μια βόλτα και να συζούμε και να συνυπάρχουμε άψογα. Όμως, τις προάλλες έγινε η ανατροπή. Φιλοξενούσαμε για λίγες μέρες μια παλιά συμφοιτήτρια του από την Αμερική κι αυτή η ‘εισβολή’ έφερε τα πάνω κάτω στη σχέση μας. Η συγκεκριμένη δεν έκανε κάτι προκλητικό. Απλά, έκανε ‘κλικ’ στον Δημήτρη. Και το έχω καταλάβει από την πρώτη μέρα, έτσι όπως αλληλοκοιτάζονταν και πώς ήταν το body language τους. Τον έχει αποπλανήσει με τον τρόπο της. Ένιωσα περίεργα. Ήμουν ανήσυχη. Σκεφτόμουν πώς να το χειριστώ. Τελικά, δεν είπα τίποτε. Έφυγε, αλλά ξέρω ότι, μέχρι και σήμερα, συνεχίζουν να ανταλλάζουν μηνύματα. Μην μου πεις τίπστερ μου να το συζητήσω μαζί του. Αποφεύγω να το κάνω, γιατί φοβούμαι ότι μπορεί να έχει αισθήματα γι’ αυτήν. Κι αν κάτι τέτοιο ισχύει, σίγουρα θα με αποτελειώσει. Δεν θα το αντέξω. Βοήθα με.

Αν δεν θες να τον αντιμετωπίσεις και να βρεις τα κότσια να του ζητήσεις να το μιλήσετε και να το ξεκαθαρίσετε, τότε, είσαι άξια της μοίρας σου. Με το να κλειδώσεις τα ‘θέλω’ σου και τα ερωτηματικά σου αλλά, και με το να κλειδωθείς μέσα στις ανασφάλειες και στα αναβλητικά σου, δεν κερδίζεις τίποτα απολύτως! Πρέπει να βρεις την δύναμη να σώσεις την σχέση σας όσο είναι καιρός. Ώσπου θάβεις και υποτιμάς το πρόβλημα, αυτό θα θεριεύει και κάποια στιγμή θα σε καταρρακώσει. Αξίζει να έχεις τέτοια κατάληξη; Αξίζει να ζεις μια σχέση υπό την απειλή μιας άλλης; Πάρε βαθιά αναπνοή και κοίταξέ τον κατάματα και πες του τι πιστεύεις. Τουλάχιστον μετά από αυτό θα ξέρεις αν είναι δικός σου ή έγινε δικός της.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ