Σεξομολογήσεις #508: Βρωμερές συνήθειες... κάτω από τα σεντόνια

Η ευγένεια και οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς δεν καταργούνται όταν μένουμε μόνοι, με το ταίρι μας. Και φυσικά η υπερβολική οικειότητα, ανάμεσα σ' ένα ζευγάρι, αφαιρεί από τη μαγεία και το πάθος.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.

Το να αερίζεται μέσα στα σεντόνια μας, εν τζει που αηδία! Καλά καλλούλικα εν εκαλογνωριστήκαμε, τζαι αμολά μου τα σαν να μεν συμβαίνει τίποτε! Είπαμε ότι χαλαρώνουμε με τον καιρό, ότι μαλαθκιανίσκουν οι κουτάλες (όι, όμως, ο σφιγκτήρας!). Εν γυναίκα τα μαυρογέρημα. Έπρεπε να εν πιο προσεκτική. Αλλά, σκέφτου ότι είμαστε ήδη στα 60κάτι μας. Έτα τωρά. Αντέχουμε τζαι ανεχούμαστε διάφορα γιατί έννεν εύκολο να βρεις σύντροφο. Ήμουν παντρεμένος, έκαμα τζαι χήρος κάμποσο καιρό. Εγνωρίσαν μου την, άρεσεν μου, εφτιάξαμεν τα. Και εγώ είμαι κύριος! Σε ούλλα μου. Τζαι αρέσκει της. Εκτός του γεγονός ότι κάποτε τελειώνω γλήορα τζαι εν ευχαριστιέται – (έτσι μου λαλεί). Εν πελλάρες της όμως. Το θέμα μας εν άλλο. Η ποιότητα του αέρα στο κρεβάτι μας.

Για να καταλάβω… Αμολά σου κακόν αέρα την ώρα του σεξ οξά μόλις πέσει; Κάμνει το κάθε φορά τζαι κάθε μέρα, οξά άμα την καρκαλήσεις; Σίγουρα κάποιο ρόλο παίζει που είσαστε σε μια ώριμη ηλικία… όπου οι αντοχές αλλά και το σκαρί αρχίζει να λασκάρει, να στάζει λάθκια, να χάνει… αέρα. Αλλά, τα μαυρογέρημα, εν αντέχει να αεριστεί στην τουαλέτα; Ξέρεις μόνο τι σε σώζει;;; Ένα καλό έαρκοντίσιον. Εν να φιλτράρει τον αέρα τζαι θα σου στέλλει πίσω φρέσκο-φρέσκο τζαι άοσμο – όι μυρωδάτον!

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ