Το ελληνικό βίντεο κλιπ που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο No1 των trends στο Youtube

Αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες έκαναν κάτι μοναδικό.

Article featured image
Article featured image

Το #ΜένουμεΣπίτι αποτελεί αναμφίβολα το σύνθημα των ημερών σε όλο τον κόσμο. Δεκάδες καμπάνιες, τηλεοπτικές και διαδικτυακές, σε όλο τον πλανήτη καλούν τον κόσμο να μείνει στο σπίτι, για να καταφέρουμε να σταματήσουμε τη μετάδοση του ιού και να τον περιορίσουμε έως ότου τον ελέγξουμε.

Καθημερινά περνούν από μπροστά μας διάφορα βίντεο, κείμενα, hashtag και άλλες ενέργειες που τονίζουν τη σημαντικότητα του να περιοριστούμε στο σπίτι και εξηγούν γιατί αυτή η στάση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ιού.

Ξεχωριστή θέση ανάμεσα σε αυτά αποτελεί το βίντεο κλιπ που ετοίμασαν 9 αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι από το σπίτι τους, διασκεύασαν το κομμάτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη «Θα κάτσω σπίτι» το έφεραν στο 2020 και έφτιαξαν ένα υπέροχο βίντεο κλιπ χαρίζοντάς μας μία από τις πιο αισιόδοξες στιγμές των ημερών.

Το βίντεο κλιπ ανέβηκε στο Youtube στις 24 Μαρτίου και ήδη έχει γίνει No1 trend στη δημοφιλή πλατφόρμα με ξεπερνώντας το μισός εκατομμύριο προβολές.

Όπως αναφέρει η δισκογραφική εταιρεία που ανέλαβε την παραγωγή, αν και το κομμάτι κυκλοφόρησε το 1986, σήμερα, μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η Βιολέτα Ίκαρη, Τζώρτζια Κεφαλά, Μαρία Κηλαηδόνη, Χρήστος Μάστορας, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης, Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μαρίζα Ρίζου ένωσαν τις φωνές τους και από το σπίτι τους, δημιούργησαν το single «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020», που κυκλοφορεί, μετά από πρωτοβουλία της Walnut Entertainment Greece και την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαηδόνη.

Το single «Θα Κάτσω Σπίτι 2020» δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Ενορχήστρωση: Δημήτρης Σιάμπος

Ηχογράφηση, Μίξη: Νίκος Γκουντινάκης @ Antart Studioς

Mastering: Ανέστης Ψαραδάκος @ Athens Mastering

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Τρομπέτα: Κων/νος Κεφαλάς

Tρομπόνι: Jim Σταρίδας

Κιθάρες: Δημήτρης Σιάμπος

Τύμπανα: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ