Σαν σήμερα, πριν 10 χρόνια, ήταν η μέρα που άλλαξαν όλα

Η Τζούλια κυκλοφορεί «Το Απαγορευμένο» και σπέρνει πανικό.

Article featured image
Article featured image

Αν ηλικιακά βρίσκεσαι κάπου στα 30+-, εκείνη την εποχή το πιο πιθανόν να ήσουν φοιτητής, αμέριμνος, ανέμελος και ξέγνοιαστος. Σίγουρα, μάλιστα, θα θυμάσαι πως μέρες πριν, είχαν κυκλοφορήσει φήμες για τη δήθεν κυκλοφορία του πρώτου επαγγελματικού DVD ερωτικού περιεχομένου της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Μέχρι τότε, η Τζούλια ήταν απλώς ένα μπλαζέ κορίτσι, με εντυπωσιακή εμφάνιση, που παρά το απρόσωπο και ψυχρό της ύφος, φαινόταν πως είχε κάτι που λίγες είχαν.

Στις Μαρτίου 2010, γύρω στις 8 το βράδυ, η Τζούλια απέκτησε κάτι που καμία διάσημη Ελληνίδα δεν είχε, μέχρι εκείνη τη στιγμή, το ολόδικό της ερωτικό DVD.

Μια άκρως επαγγελματική δουλειά, με άρτια γυρίσματα, επαγγελματίες παρτενέρ, σκηνοθεσία, κάδρο, φωτογραφία και όλα όσα χρειάζεται μία σωστή, επαγγελματική ταινία πορνό.


Η Τζούλια μιλά για το ροζ DVD

Η Τζούλια πλέον είχε περάσει σε άλλο level και το Facebook, ακόμα στα πρώτα του χρόνια, παραληρούσε με την είδηση. Επικά status, memes, ατάκες, εικόνες και κάθε λογής σχόλια που με ενθουσιασμό υποδέχονταν το νέο επαγγελματικό εγχείρημα του μέχρι τότε μοντέλου.

Από την άλλη οι μεσημεριανές/απογευματινέ/βραδινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης –που βρισκόταν ακόμα σε άνθιση- μετατράπηκαν σε ένα μεγάλο ροζ παράθυρο που ανέλυαν καρέ –καρέ την κάθε σκηνή, προσπαθώντας παράλληλα να καταλάβουν το πώς και το γιατί.

Σε μία γωνιά, η Τζούλια Αλεξανδράτου, με το γνωστό μπλαζέ της ύφος, παρατηρεί τον πανικό που δημιούργησε, απολαμβάνοντας και πάλι όλη την προσοχή που δέχεται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ