Οι οργανωμένοι Κύπριοι κομμωτές - κουρείς πρόσεξαν κάτι που δεν τους άρεσε καθόλου

Εξ ου και η επιστολή που έγραψαν και κοινοποίησαν, για να εκφράσουν με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους, επισημαίνοντας τη «μεγάλη πρόκληση».

Article featured image
Article featured image

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή, αλλά και τις δηλώσεις που έκαναν στη CITY οι κύριοι Σταύρος Δημητρίου και Νάκης Παντελίδης που υπογράφουν την επιστολή.

kommotes epistoli 2.jpg


Όπως ανέφερε στη CITY, ο κύριος Σταύρος Δημητρίου, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εγγραφής Κομμωτών και Κουρέων Κύπρου, το γεγονός επισημάνθηκε από μεγάλη μερίδα μελών τους, τα οποία παρατήρησαν πως αρκετά δημόσια πρόσωπα δεν τηρούν αυτά που προτρέπουν όλους εμάς να κάνουμε.

«Προχωρήσαμε στην επιστολή έπειτα από σωρεία καταγγελιών που δεχτήκαμε. Αντιλαμβάνεστε πως είναι προκλητικό να ζητάνε από όλους εμάς να κλείσουμε τις επιχειρήσεις μας και να μείνουμε σπίτι, την ίδια ώρα που αυτοί βγαίνουν δημόσια φρεσκοκουρεμένοι, βαμμένοι και χτενισμένοι. Λάβαμε καταγγελίες με φωτογραφικό υλικό που δείχνει υπουργούς, αρχηγούς πολιτικών κομμάτων, βουλευτές, παρουσιαστές και άλλα άτομα που εμφανίζονται στην τηλεόραση, οι οποίοι μοιάζουν λες και μόλις βγήκαν από κάποιο κομμωτήριο. Είναι προκλητικό από μέρους τους».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του κύριου Νάκη Παντελίδη, Προέδρου της Ομοσπονδίας Κομμωτών και Κουρέων, ο οποίος συνυπογράφει την επιστολή. «Από τη μία βγάζουν διατάγματα και από την άλλη τα καταστρατηγούν οι ίδιοι. Δεχόμαστε μεγάλη πίεση από τα μέλη μας γι’ αυτό που συμβαίνει. Έχουμε ήδη προωθήσει την επιστολή στα ΜΜΕ, ενώ σήμερα θα την κοινοποιήσουμε και στα υπουργεία. Είναι ένα θέμα που πρέπει να διευκρινιστεί».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ