Η απάντηση της εκπομπής «Όλα καλά» για το λάθος που έγινε viral

Η τοποθέτηση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου.

Article featured image
Article featured image

Λίγο λεπτά μετά την έναρξη της σημερινής εκπομπής του ΣΙΓΜΑ, Όλα Καλά, η παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, θέλησε να απαντήσει στα διάφορα δημοσιεύματα που, από χθες το βράδυ, ασχολούνται με το λάθος που έγινε στη χθεσινή εκπομπή.

Εν συντομία στην εκπομπή (03/03) προβλήθηκε, ως πραγματική είδηση, ένα κείμενο που κυκλοφόρησε στα social media -από γνωστή ελληνική ιστοσελίδα troll- αποκύημα της φαντασίας των συντακτών της σελίδας.

Οι συντελεστές της εκπομπής -εκ παραδρομής- δεν αντιλήφθηκαν το γεγονός και παρουσίασαν το κείμενο, ως πραγματική είδηση, ένα λάθος που μπορεί και έχει συμβεί σχεδόν σε όλους όσοι ασχολούνται με τα media και όχι μόνο.

Με το που έγινε αυτό αντιληπτό στην Ελλάδα, καθώς το θέμα αφορούσε τη χώρα, διάφορα ελλαδικά site και άλλες social media σελίδες αναπαρήγαγαν το γεγονός, σχολιάζονταν ποικιλοτρόπως το λάθος που έγινε στην εκπομπή, σαφώς με διάθεση χιούμορ.

Εκπομπή στην Κύπρο παρουσιάζει είδηση από το Κουλούρι ως αληθινή

Μυθική στιγμή στην εκπομπή "Όλα Καλά" με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα της Κύπρου όπου σχολιάζουν ως πραγματική είδηση το δημοσιευμα από Το Κουλούρι πως "Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη δημοσιογράφος του Vice και σκοπεύει να κολλήσει κοροναϊό για να γράψει βιωματικό άρθρο"

Posted by Μετανοείτε on Tuesday, 3 March 2020


Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου σε μία προσπάθεια να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, απολογήθηκε από το βήμα της σημερινής εκπομπής (4/3) για το λάθος που έγινε, σημειώνοντας πως «αυτό είναι κάτι που σε όλους μπορεί να συμβεί. Ακόμα κι εμείς μπορεί να πέσουμε θύματα των Fake News και των troll. Ας μην τα μεγαλοποιούμε και ας το δούμε όλο αυτό με χιούμορ. Δεν κάναμε κάτι τόσο κακό», σημείωσε.


Δείτε ολόκληρη την τοποθέτησή της στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ