Ο Bill Clinton αποκαλύπτει γιατί απάτησε τη Hillary σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή της (γυναίκας του)

Ποιος ο πραγματικός λόγος που «πήγε» με τη Monica Lewinsky.

Article featured image
Article featured image

Στη σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Χίλαρι Κλίντον, το οποίο μάλιστα προωθεί η ίδια η πρώην επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο σύζυγός της και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μιλάει για το σκάνδαλο που στιγμάτισε τη θητεία του.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εξομολογήθηκε ότι νιώθει «απαίσια», σημειώνοντας πως σύναψε σχέση μαζί της προκειμένου «να διαχειριστεί την πίεση, τις απογοητεύσεις, το άγχος και τους φόβους του».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1995, όταν εκείνος ήταν τότε 49 ετών και εκείνη μόλις 22. Αρχικά φλέρταραν διακριτικά, αλλά κατόπιν είχαν σεξουαλικές επαφές για περίπου δύο χρόνια. Ο Κλίντον αποκαλύπτει ότι όταν τη γνώρισε, στα μέσα της δεκαετίας του ’90, η πίεση στη δουλειά ήταν τόσο μεγάλη, που αισθανόταν σαν μποξέρ που είχε παίξει 30 γύρους και η νεαρή ασκούμενη του Λευκού Οίκου ήταν «κάτι που έπαιρνε το μυαλό μου μακριά από όλες τις έγνοιες».

«Σκέφτηκα πως (αυτή) ήταν κάτι που θα μπορούσε να με κάνει να ξεχαστώ για λίγο» τόνισε ο ίδιος. Στη συνέχεια, μιλάει με περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση και για το πώς αντιμετώπισε την κατάσταση με την οικογένειά του. «Πήγα και κάθισα στο κρεβάτι (της Χίλαρι) και της μίλησα» περιγράφει ο Μπιλ Κλίντον για τη στιγμή που το αποκάλυψε στη σύζυγό του.

«Της είπα ακριβώς τι συνέβη και ότι αισθανόμουν φρικτά. Δεν ξέρω τι να πω, δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι’ αυτό που έκανα», συνεχίζει. Η Χίλαρι του είπε ότι εκείνος έπρεπε να το πει στην κόρη τους, Τσέλσι, που τότε ήταν 18 χρόνων και ο Κλίντον εξομολογείται ότι ένιωσε «απαίσια» και ότι ήταν «χειρότερο από όταν το είπε στη γυναίκα του».

Η τελευταία φορά που ο Κλίντον είχε μιλήσει για το σκάνδαλο ήταν το 2018 και τότε είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς είχε πει ότι δεν της όφειλε προσωπική συγγνώμη. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τελικά ζητάει συγγνώμη από τη Λεβίνσκι γιατί, όπως λέει, «η ζωή της μοιραία στιγματίστηκε από τη σχέση τους». Ωστόσο ο ίδιος επισημαίνει με νόημα πως όταν κάποιος βλέπει ότι τα πράγματα δεν επιστρέφουν στο φυσιολογικό με τα χρόνια, πρέπει να προχωράει τη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ