Εδώ θα βρεις περισσότερες από 500 αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές του τόπου μας

Με σύνθημα #Μένουμε Σπίτι, Κρατάμε τις Παραδόσεις και δεν Παραδινόμαστε, το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής (ΜΚΤΔ) επενδύει στην αγάπη των Κυπρίων για την πατρίδα και τις παραδόσεις.

Article featured image
Article featured image

Η μεγάλη απήχηση της εν λόγω καμπάνιας φαίνεται από τις χιλιάδες θεάσεις της ιστοσελίδας σε λίγες μόνο μέρες.

Σημειώνεται ότι, το ΜΚΤΔ προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση σε όλο το υλικό του, το οποίο περιλαμβάνει και πέραν των 500 αυθεντικών παραδοσιακών συνταγών. Μέσα από το πλούσιο υλικό, που είναι καταχωρημένο στη διαδικτυακή διεύθυνση: http://foodmuseum.cs.ucy.ac.cy, μεταφέρονται αρώματα και γεύσεις των παιδικών χρόνων και προσφέρεται η ευκαιρία σε κάθε οικογένεια να μοιραστεί ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που όλοι είναι σπίτι στιγμές δημιουργικές.

Κάθε εβδομάδα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα αναρτώνται νέες συνταγές και τρόποι παρασκευής από διαφορετικά μέρη της πατρίδας μας.

Η εκστρατεία συνεχίζεται, δίνοντας σε όλους το μήνυμα ότι «Μένουμε Σπίτι και υποστηρίζουμε το μέλλον μας, των παιδιών μας, των συνανθρώπων μας και της κοινωνίας».

Το ΜΚΤΔ θα βρίσκεται κοντά στο κοινό της Κύπρου, προσφέροντας την ευκαιρία για ένα ταξίδι στον τόπο μας, στα ήθη και στα έθιμα μας, μέσα από ξεχασμένες συνταγές, που θα αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

menoume spiti.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ