Με Bill Gates, Αναστασιάδη και Μητσοτάκη τα έβαλε αυτή τη φορά ο Μητροπολίτης Μόρφου

Μεγάλη Εβδομάδα (για όλους).

Article featured image
Article featured image

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μόρφου ή πιο ορθά «έριξε καντήλια» όταν χθες, Κυριακή των Βαΐων, παρά την καθολική απαγόρευση για τέλεση λειτουργιών με την παρουσία πιστών, αγνόησε τις οδηγίες και τέλεσε λειτουργία και λιτανεία στην Εκκλησία Βαρνάβα και Ιλαρίωνος στην Περιστερώνα, η οποία διεκόπη από την Αστυνομία.

Σε δηλώσεις του ο Μητροπολίτης, μετά το τέλος της λειτουργίας, ανέφερε πως «εισέβαλαν ασεβέστατοι αστυνομικοί κατά πάντα όμως νόμιμοι με τους Νόμους του Προεδρικού και Υπουργικού διατάγματος. Ξέρετε πως λέγεται αυτό στη γλώσσα της Νομικής; σύγκρουση καθηκόντων. Το ένα καθήκον είναι ο Νόμος Του Θεού…». Σημειώνοντας πως όταν έφτασε ο Αστυνομικός, του είπε «διάλεξε τι θέλεις να εφαρμόσεις, το Νόμο του Κράτους ή το Νόμο Του Χριστού;».

Μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης έριξε τα καρφιά του και στον Bill Gates λέγοντας: «Από τι κινδυνεύουν οι πιστοί, μήπως από κάποια ασθένεια φύγουμε νωρίς από αυτή την πρόσκαιρη ζωή; Και εάν δεν φύγουμε από αυτή την ασθένεια στην γωνιά του δρόμου μια άλλη μας περιμένει. Κάποιον ατύχημα ίσως, τα γηρατειά, όσοι γεράσουμε, και μας επιτρέψουν τα εμβόλια του Μπίλ Γκέιτς να γεράσουμε».

Ενώ απευθύνθηκε τόσο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και στον Έλληνα Πρωθυπουργό σημειώνοντας πως: «Η αληθινή, η αθάνατη ζωή, η ωραία ζωή είναι αλλού, γι' αυτό γιορτάζουμε».

Όπως ανέφερε στο SigmaLive ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, στο σημείο εντοπίστηκαν δέκα πρόσωπα, μετά από συστάσεις έφυγαν, ωστόσο παρέμειναν δυο ηλικιωμένες οι οποίες και καταγγέλθηκαν, όπως καταγγέλθηκε και η εκκλησιαστική επιτροπή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ