Η CYTA αντικατέστησε την κεραία που έκαψαν άγνωστοι στη Λεμεσό

Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσουμε πως η καινούργια κεραία ΔΕΝ εκπέμπει 5G ούτε κρύβει κάποιο υπόγειο σχέδιο.

Article featured image
Article featured image

Με την ολοκλήρωση των ερευνών της Αστυνομίας στον χώρο του εμπρησμού, η Cyta έχει προβεί σε πλήρη αντικατάσταση του κατεστραμμένου τεχνικού εξοπλισμού της στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στη Λεμεσό. Έτσι, ο Οργανισμός πέτυχε τον στόχο του, που ήταν η αποκατάσταση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, που παρείχε η συγκεκριμένη υποδομή στο κοινό της περιοχής, το ταχύτερο δυνατόν και πριν από τις γιορτές του Πάσχα.

Από την πρώτη στιγμή, μετά τον εμπρησμό της κεραίας από ομάδα αγνώστων, οι τεχνικές ομάδες της Cyta και οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής, εργάστηκαν, κατά προτεραιότητα, ώστε να διασφαλιστεί η αδιάλειπτη και αξιόπιστη χρήση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Ιδιαίτερα για τις ομάδες συνανθρώπων μας που, εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας, που αντιμετωπίζει και η Κύπρος, στηρίζονται στις τεχνολογίες επικοινωνίας για την ομαλότητα της καθημερινότητάς τους. Σήμερα, τα συνεργεία της Cyta προχώρησαν σε πλήρη αντικατάσταση του τεχνικού εξοπλισμού που πλέον έχει τεθεί σε κανονική λειτουργία.

Η άμεση καταδίκη της κακόβουλης ενέργειας από ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο, ενισχύει τη θέση που διατυπώθηκε ξεκάθαρα, τόσο από την ίδια τη Cyta, όσο και από το ευρύτερο κοινό: «Η κοινωνία μας, όλοι μαζί, είμαστε πολύ πιο δυνατοί από μεμονωμένες ενέργειες που στρέφονται, τελικά, σε βάρος της ζωής μας. Όλοι μαζί θα υπερασπιστούμε το αγαθό της επικοινωνίας και θα συνεργαστούμε στην εξέλιξή του».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ