Περισσότερος χρόνος στο σπίτι; Περισσότερη ψυχαγωγία!

Τώρα που μένουμε σπίτι, η Cytavision προσφέρει ακόμα περισσότερη ψυχαγωγία, δωρεάν στους συνδρομητές της.

Article featured image
Article featured image

Έστω κι αν αλλάζουμε συνήθειες, η επιθυμία μας για ψυχαγωγία παραμένει ίδια και έχουμε περισσότερο χρόνο διαθέσιμο για να δούμε όλα αυτά που αφήναμε πίσω λόγω του φορτωμένου προγράμματός μας. Μας περιμένουν ταινίες, σειρές, εκπομπές, ντοκιμαντέρ και τόσα άλλα! Εσύ τι θα πρωτοδείς απόψε;

Λοιπόν, θέλουμε να βρεις την πιο βολική θέση στον καναπέ γιατί πρόκειται να απολαύσεις ακόμη περισσότερο περιεχόμενο στην ταινιοθήκη Nova on Demand δωρεάν για συνδρομητές Variety και Super Pack, για να ζήσεις μεγάλες κινηματογραφικές στιγμές! Αν και σίγουρα νιώθεις ότι αυτή την εποχή παίζεις σε κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας, ετοιμάσου να δεις κι άλλες δημοφιλείς ταινίες από την τανιοθήκη του Village Cinema, και αυτές δωρεάν στα Variety και Super Pack. Αν έχεις Value Pack, έχουμε φροντίσει και για σένα. Μέχρι τις 30 Ιουνίου έχουν προστεθεί στο πακέτο, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση, συναρπαστικές σειρές, εκπομπές και ταινίες από τα κανάλια Movies Best HD, Village Cinema HD και Novalifε.

Αν είσαι λάτρης των ταινιών του Hollywood και έχεις Variety ή Super Pack, είσαι ήδη σίγουρα ενθουσιασμένος, αφού στο νέο εποχικό κανάλι Nova Masterclass by Tarantino μέχρι και τις 23 Απριλίου και στο Nova on Demand μέχρι 30 Απριλίου, ο βασιλιάς του είδους Quentin Τarantino, παραδίδει μαθήματα σκηνοθεσίας, παρουσιάζοντας αγαπημένες ταινίες που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον ίδιο!

Φυσικά δεν αφήνουμε κανέναν παραπονεμένο, για αυτό θέλουμε και τα παιδάκια σου να βρουν την αγαπημένη τους θέση στον καναπέ και να απολαύσουν στην ταινιοθήκη Disney on Demand, πολλά επεισόδια παιδικών σειρών με τους αγαπημένους τους ήρωες, δωρεάν μέχρι και τις 30 Ιουνίου για όλους τους συνδρομητές!

Εκτός από την εμπλουτισμένη ψυχαγωγία, σε θυμίζουμε και για κάποιες διευκολύνσεις που αυτή την περίοδο ειδικά, θα σου είναι ακόμη πιο χρήσιμες. Με την υπηρεσία Cytavision Go, μπορείς να παρακολουθείς από το κινητό σου, το tablet ή τον υπολογιστή σου, αγαπημένα προγράμματα από 40+ κανάλια! Τώρα μάλιστα, έχουμε αυξήσει τις ταυτόχρονες θεάσεις σε 2 συσκευές, μέχρι τις 30 Ιουνίου, για να διευκολύνεστε όλοι στο σπίτι. Eπίσης, για τις οικογένειες που δεν συμφωνούν πολύ στα τηλεοπτικά γούστα και για σένα που είσαι τύπος που προτιμάς να χάσεις μια μάχη για ταινία παρά να χάσεις την ηρεμία σου, υπάρχει η υπηρεσία ετεροχρονισμένης θέασης Catch-Up Tv όπου μπορείς να γυρίσεις μέχρι και 7 ημέρες πίσω και να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα που έχασες. Ειδικά για τις οικογένειες, έχουμε επίσης και την υπηρεσία Μulti-profile, όπου ο καθένας δημιουργεί το προφίλ του με ό,τι προτιμά και δύο από αυτά μπορούν να συνδέονται ταυτόχρονα στην υπηρεσία από διαφορετική συσκευή, ώστε ο καθένας να απολαμβάνει διαφορετικό κανάλι την ίδια ώρα! Κι έτσι μένουν όλοι στην οικογένεια ευχαριστημένοι και ψυχαγωγημένοι!

Κανείς δεν αμφιβάλλει πια ότι η τηλεόραση παρέχει ψυχαγωγία και συντροφιά σε όλους μας στο σπίτι. Για αυτό και προσφέρουμε δωρεάν εγκατάσταση μέχρι τις 30 Ιουνίου για σένα που δεν την έχεις και τη θες τώρα, αλλά και δωρεάν εγκατάσταση 2ου αποκωδικοποιητή στους υφιστάμενούς μας συνδρομητές, για να απολαμβάνουν διαφορετικό κανάλι Cytavision από 2η τηλεόραση. Η Cytavision είναι δίπλα σου, για να απολαμβάνεις περισσότερη ψυχαγωγία και να μην χάνεις στιγμή από τον κινηματογραφικό κόσμο. Μάθε περισσότερα για όλες τις υπηρεσίες και τα μέτρα στήριξης της Cyta, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ