Ο Δήμος Λεμεσού τοποθέτησε ταΐστρες και ποτίστρες για τα περιστέρια της Ακτής Ολυμπίων

«Η πανδημία πλήττει και τα ζώα και πτηνά» αναφέρει ο Δήμαρχος Λεμεσού.

Ο Δήμος Λεμεσού τοποθέτησε ταΐστρες και ποτίστρες για τα περιστέρια της Ακτής Ολυμπίων

«Η πανδημία πλήττει και τα ζώα και πτηνά» αναφέρει ο Δήμαρχος Λεμεσού.

Article featured image
Article featured image



Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Λεμεσού στην έκκληση δημοτών όπως ο Δήμος φροντίσει να εγκαταστήσει ταΐστρες και ποτίστρες για τα περιστέρια της Ακτής Ολυμπίων.

Ο δήμαρχος, Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος έγινε δέκτης τέτοιων εισηγήσεων ενώ περιόδευε στο παραλιακό μέτωπο, αμέσως έδωσε οδηγίες στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου να μεριμνήσει άμεσα για το θέμα. Ο ίδιος δε, παρέμεινε στην περιοχή μέχρι να αρχίσει η εγκατάσταση των ταϊστρών και ποτίστρων, ώστε να βεβαιωθεί ότι έχει τακτοποιηθεί η διατροφή των εκατοντάδων περιστεριών, τα οποία να σημειωθεί προσδίδουν με την παρουσία τους μια διαφορετική νότα στο παραλιακό μέτωπο και εκπέμπουν μια όμορφη εικόνα.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ 2.jpg


Για το θέμα ο δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, δήλωσε σχετικά: «Είναι γεγονός ότι αυτή η πανδημία δεν πλήττει μόνο τους ανθρώπους, πλήττει και τα ζώα, πολλά από τα οποία στερήθηκαν τη φροντίδα των ανθρώπων που περιορίστηκαν λόγω της πανδημίας. Όπως είναι γνωστό ο Δήμος φροντίζει αυτή την περίοδο πάνω σε καθημερινή βάση, τα αδέσποτα γατάκια της πόλης μας. Από σήμερα θα φροντίζουμε και τα περιστέρια της Ακτής Ολυμπίων.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ 1.jpg


Οφείλω να ομολογήσω, ότι το θέμα των περιστεριών μου το ανέφερε ο Διευθυντής του Καναλιού, φίλος Μιχάλης Παπαευαγόρου, και τον ευχαριστώ για αυτό, μετά που ακροατές του σταθμού του μετάφεραν την σχετική εισήγηση στην πρωινή εκπομπή του.

Ο Δήμος αντέδρασε άμεσα. Σήμερα συνεργείο του Δήμου εγκατέστησε ταΐστρες και ποτίστρες για τα περιστέρια της Ακτής Ολυμπίων».

Ταιστρες στην παραλία.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ