Αντρέα, τι σημαίνει για το κομμωτήριό σου η καραντίνα;

Ο Ανδρέας Κκάλης είναι ιδιοκτήτης κομμωτηρίου σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας.

Article featured image
Article featured image

Πολλές εβδομάδες μετά την υποχρεωτική αναστολή των εργασιών της επιχείρησής του, μας λέει τι σημαίνει για το κομμωτήριό του η καραντίνα.

‘’

Το κομμωτήριο μας είναι οι άνθρωποί του. Οι υπάλληλοι, οι πελάτες μας και οι συνεργάτες μας. Πέραν από το οικονομικό κόστος, που έχει για εμάς η αποχή από την εργασία μας, η καραντίνα επηρέασε και σε μεγάλο βαθμό τη ψυχολογία μας.

Μας λείπει το να δημιουργούμε, κάτι που έχουμε τόσο ανάγκη. Το να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας, τα άτομα που στα τόσα χρόνια έχουν γίνει φίλοι και οικογένειά μας. Μια σχέση αμφίδρομη, καθώς λίγες μέρες μετά την αναστολή των εργασιών μας, λαμβάναμε μηνύματα από πελάτες μας για συμβουλές και στήριξη. Προσπαθούμε να τους εξυπηρετούμε όσο γίνεται μέσω διαδικτύου, αλλά αντιλαμβάνεστε πως η δική μας δουλειά δεν μπορεί να γίνει online.

Σαφώς και αυτή η δίμηνη αποχή ήταν ένα μεγάλο πλήγμα, αλλά όχι το τέλος. Αποτέλεσε μια οδυνηρή παύση σε πολλούς τομείς, αλλά θα αποτελέσει και μία αρχή σε μία νέα πραγματικότητα πολύ διαφορετική.

Σίγουρα, όλη αυτή η διαδικασία που βιώνουμε μας προβλημάτισε και μας έκανε να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Η επόμενη μέρα θα μας βρει προετοιμασμένους, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα που απαιτούνται, βάσει και των συμβουλών που δίνουν οι ειδικοί τόσο για τη δική μας ασφάλεια όσο και των πελατών μας.

Δεν σας κρύβω πως ανυπομονώ να βγούμε από την καραντίνα και να επιστρέψουμε πίσω στη «μάχη».

10420254_334881493364531_8401758046179875436_n.jpg
Ο Ανδρέας Κκάλης είναι ιδιοκτήτης κομμωτηρίου σε κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ