Σεξομολογήσεις #509: «Σπάνια απολαμβάνω μια συνεύρεση μαζί του»

Τι γίνεται όταν σε αναγκάζουν να μείνεις σπίτι σε καραντίνα, με έναν άνθρωπο που παντρεύτηκες από προξενιό, χωρίς να τον αγαπάς και χωρίς δεν νιώθεις τίποτα γι’ αυτόν. Μία γυναίκα που βιώνει μια τέτοια κατάσταση, εξομολογείται στη Tipster τη δύσκολη καθημερινότητά της με έναν… ξένο.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.


Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω τίπστερ μου. Με τούτο το κακό που μας βρήκε, βρήκαμε τον μπελά μας και σε άλλα επίπεδα. Είμαι παντρεμένη με έναν άντρα που με αφήνει εντελώς αδιάφορη (εδώ και καιρό). Ήταν γάμος από συνοικέσιο και όπως καταλαβαίνεις, ο έρωτας δεν χτύπησε ποτέ, τουλάχιστον τη δική μου πόρτα. Είμαστε ήδη τέσσερα χρόνια μαζί, χωρίς παιδιά (έχει αυτός έναν γιο από τον πρώτο του γάμο) και παραδέχομαι ότι εκείνο που μας κρατά μαζί είναι η ανοχή, η συνήθεια και ο φόβος της μοναξιάς. Δεν είχαμε έως τώρα ιδιαίτερα προβλήματα μεταξύ μας, γιατί απλά ο καθένας κράτησε το δικό του lifestyle και μια busy καριέρα. Και τώρα κλειστήκαμε στο σπίτι… Μα είναι να τραβώ τα μαλλιά μου. Να τον έχω μες στα πόδια μου δεν είναι τόσο τραγικό όσο το ότι θέλει να είναι μέσα στα… σκέλια μου πρωί, μεσημέρι, βράδυ! Δεν είμαστε νέοι, αλλά μεσήλικες και εγώ περνώ και τη φάση της εμμηνόπαυσης με τα flashes και τα περίεργα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Τον αποφεύγω όσο μπορώ κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά, τη νύχτα έχει άγριες διαθέσεις. Του κάμνω το χατίρι τις πλείστες φορές, αλλά, με ρώτησε εμένα κανένας αν το απολαμβάνω; Ούτε ο ίδιος δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ αν φτάνω σε οργασμό, αν μου αρέσει μια συγκεκριμένη στάση, αν είμαι υγρή για να μην πονώ. Μπαίνει μέσα μου χωρίς προκαταρτικά και μετά από λίγο τελειώνει. Αυτό που ζω, δεν το ονομάζω σεξουαλική ζωή αλλά βιασμό, γιατί το κάνω χωρίς την θέλησή μου τις παραπάνω φορές. Σπάνια απολαμβάνω μια συνεύρεση μαζί του – και όχι γιατί παίζει κάτι άλλο με κάποιον άλλον. Δεν είμαι εγώ τέτοιου είδους γυναίκα. Απλά, δεν έχω ιδιαίτερα αισθήματα ούτε νιώθω έλξη προς αυτόν. Και όπως καταλαβαίνεις τίπστερ μου, επειδή δεν έχω κανένα να του τα πω και να εκτονωθώ, βρήκα εσένα λιμανάκι να αράξω. Πες μου ότι με καταλαβαίνεις και συμβούλεψέ με πώς να το υποστώ.


Να το υποστείς;;;! Μα γιατί τόση δουλοπρέπεια! Δεν είναι υπόχρεος κανένας να ικανοποιεί τις ορέξεις του καθενός, αν δεν νιώθει και ο ίδιος ανάλογα συναισθήματα. Αν κατάλαβα καλά, ο δικός σας γάμος βασίστηκε σε μια απλή συγχώνευση και μια όχι και τόσο ουσιαστική συνύπαρξη. Άρα, τα πλαίσια και τα όρια τα έχετε βάλει ήδη προ πολλού. Τώρα… αν ο ίδιος τελικά, τρέφει αισθήματα για σένα και σε ποθεί ως γυναίκα, δεν του βρίσκω κανένα φταίξιμο. Εκείνος που φταίει είσαι εσύ, που δεν του ξανοίχτηκες τόσο καιρό, βολεύτηκες στις απουσίες του λόγω δουλειάς κι άφησες τα ‘θέλω’ σου στην άκρη. Και τώρα που εξ ανάγκης συμβιώνετε και έχετε χρόνο για σας και για την σχέση σας, τα βρίσκεις όλα μπαστούνια. Αμ δεν είναι έτσι που πρέπει να συμπεριφέρεσαι μέσα σε ένα γάμο. Πρέπει να ανοίγεις τα χαρτιά σου, να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφό σου και να οδηγείς τα πράγματα στη λύση τους ώσπου είναι καιρός. Ως πού θα πάει νομίζεις έτσι η κατάσταση; Κάποια στιγμή θα εκραγείς. Και τότε θα είναι άσχημα τα πράγματα και για τους δυο. Άρπαξε την ευκαιρία, τώρα που είστε και οι δυο σπίτι, και βρείτε ξανά την χρυσή τομή. Αλλιώς, προβλέπω μια μίζερη ζωή που δεν αξίζει ούτε σε κείνον αλλά ούτε και σε σένα.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ